Företagsevent

Möten & event

När det är dags för ditt företag att anordna ett event har vi allt du behöver här på Kalmarsalen. Vi gör allt från att hyra ut egna lokaler till att anlitas som projektledare oavsett var eventet skall äga rum. Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

Olika uppskattade företagsevent på Kalmarsalen:


Middag innan konsert

Vad sägs om att boka in en middag eller mingel innan en av de konserter som hålls på Kalmarsalen. Ni abonnerar då Glasannexet och kan njuta av god mat och dryck innan ni intar Kvarnen för en härlig fortsättning på kvällen. Upp till 300 deltagare.


Privat konsert för ert företag

Boka Kvarnen eller Glasannexet eller kanske hela Kalmarsalen för att anordna en privat konsert för dina anställda, kunder eller leverantörer. Upp till 300 deltagare på Glasannexet och 1285 på Kvarnen (sitt och stå publik)


Företagsfest

Gällande företagsfester erbjuder Kalmarsalen massor av olika möjligheter. Allt ifrån sittande middag med stämningsfull miljöbelysning till helhusfester där vi bygger upp ett helhetskoncept med både inredning, ljud, ljus och bild. Vi kan skapa hela världar eller sätta upp en vepa. Det är upp till er. Oavsett ser vi till att kvällen blir oförglömlig. Hyr ni Kalmarsalen är maxantal 1500 personer men med olika koncept i rummen kan ni vara långt färre än så och ändå få maximal stämning.


För visning av lokaler eller boka maila konferens@kalmarsalen.se eller ring oss på 0480-42 10 00.

Om du redan nu vet hur du har tänkt dig eventet kan du fylla i nedan så återkommer vi snarast:

Kontakta oss

Välkommen till Kalmarsalen – vårt hjärta klappar för upplevelser!