Om oss

Bolaget vars hjärta klappar för upplevelser.

Kalmarsalen är både namnet på vårt bolag och på vår evenemangs- och mötesanläggning i Kalmar. Vi har arbetat med upplevelser i över 30 år och bolaget har gått från ett renodlat konserthus till en modern mötes- och evenemangsanläggning och dessutom hanterar vi biljetter för arrangörer och evenemang runt om i Sverige.

Evenemangsbranschen är riktigt rolig att jobba inom. De minnen vi får vara med och skapa och den kreativitet som uppstår under möten är en fantastisk sporre för oss att fortsätta leverera tjänster för möten och evenemang med riktigt hög kvalité.

Våra hjärtan klappar för upplevelser och vi är stolta över det vi åstadkommer tillsammans med alla våra kunder. Vi arbetar hela tiden för att varje besök och arrangemang ska bli en riktig wow-upplevelse och varje möte minnesvärt.

Vill du läsa på inför ditt besök, veta mer om vår verksamhet eller kontakta oss finner du info nedan.

It’s only Rock & Roll – but we like it!

Välkommen till oss på Kalmarsalen!

Inför ditt besök

Här finner du svar på det mesta som kan vara av intresse för dig som besöker Kalmarsalen – för att nämna några: våra husregler, vägbeskrivning, biljettinformation, sittplan och om tillgänglighet. Vår anläggning består av kontor och fyra våningar med lokaler, loger, scener och utsikt som heter duga. Välkommen till oss!

Inför ditt besök

Vi på team KS tycker att Kalmarsalen är världens bästa arbetsplats och för oss är det mötet med dig som kund och våra smått galna, underbara och otroligt kompetenta kollegor som gör det. Vill du komma i kontakt med någon av oss på Team KS eller bara lära känna oss lite bättre tryck nedan.

Teamet på KS

Vår vision

Är du nyfiken på vår vision och vårt arbete för att göra Kalmar till en än roligare plats att leva på och besöka tryck nedan.

Vår vision

Personuppgiftshantering

Vill du ta del av vår integritetspolicy så du kan känna dig trygg med hur vi hanterar personuppgifter tryck nedan.

Integritetspolicy

För allas framtid

Vi bryr oss verkligen. Om du vill veta mer om våra tankar och vårt arbete för en hållbar vardag tryck nedan.

För framtiden