Möten & Event

KONFERENS

Välkommen till oss på Kalmarsalen för er nästa konferens. En unik mötesplats i centrala Kalmar med utsikt över Ölandsbron och vackra Kalmarsund. Vi erbjuder lokaler för såväl stora sällskap som mindre grupper. Vår största lokal har plats för 900 sittande deltagare. Läs mer om våra lokaler, konferenspaket och konferensmenyer nedan. Vill du hellre hyra en studio för livesändning eller se vilka andra digitala eller hybridlösningar vi erbjuder kan du läsa mer om det HÄR.

Läs mer om våra konferenslokaler och paket

KONGRESS I KALMAR

Funderar du på att anordna kongress eller företagsevenemang i denna del av Småland? Då har du kommit rätt. Vi på Kalmarsalen bistår gladeligen med all logistik och praktiskt genomförande kring ert evenemang. Vår erfarenhet, kunskap om regionen och kontaktnät gör oss till den perfekta partnern i din planering.

Läs mer om vår kongressbyrå

BRÖLLOP

Dags att börja planera för bröllop? Våra lokaler ligger centralt i Kalmar och är utrustade med den teknik som kan behövas för att förgylla ert bröllop med presentationer, tal eller underhållning. Vi ser till att festen känns proffsig, kvällen minnesvärd och att allt flyter på smidigt så ni och era gäster kan njuta av stunden. Läs mer om våra bröllopspaket nedan.

Sida under uppbyggnad

MÖTE/EVENTTJÄNSTER

Vi gillar möten mellan människor och tycker att varje möte förtjänar det bästa. Här har vi därför samlat allt som förhöjer ditt möte eller ditt event. Vi ger förslag på aktiviteter och underhållning samt presenterar olika digitala lösningar för möten. Här har vi också samlat praktisk information som ritningar, mässupplägg och våra bokningsvillkor. Allt för att förenkla för dig som kund.

Läs mer

CASE

Vi tycker det är så roligt att få följa planeringen från syfte till att detaljerna kommer på plats och sedan se hur evenemanget upplevs av deltagarna. Vi är tacksamma för alla kundmöten vi får uppleva och stolta över det vi tillsammans åstadkommer. Här har vi samlat lite inspirationsbilder och vad våra kunder sagt om våra lokaler och vår service i hopp om att du blir inspirerad och taggad för att anlita oss på Kalmarsalen för ditt nästa möte eller fest.

Läs mer om våra kundcase och referenser.

Vad kan jag hjälpa till med?

Pernilla Nilsson

Projektledare/Mötesdesigner

Håll dig uppdaterad med våra nyhetsbrev