Möten & Event

Varje möte och event borde få vara en upplevelse.

Därför är det med glädje vi erbjuder en unik mötesplats i form av vår anläggning Kalmarsalen i centrala Kalmar till ditt nästa möte eller event. Utöver det finns våra projektledare till hands för att hjälpa till med hela eller delar av ditt arrangemang. Nedan kan du läsa mer om våra lokaler, projektledartjänster, bröllopserbjudanden och tips för lyckade event med wow-effekt. 

KONFERENS/KONGRESS

Kalmarsalen är en populär anläggning för möten i Kalmar. Vi har passande lokaler för både små och stora möten. Läs gärna mer om våra lokaler och den service vi erbjuder kring konferenser och kongresser. Med modern teknik, flexibla utrymmen och personal med hjärta för service ser vi till att ditt möte blir både roligt, proffsigt och minnesvärt.

Läs mer

MÖTE/EVENTTJÄNSTER

Vi gillar möten mellan människor och tycker att varje möte förtjänar det bästa. Här har vi därför samlat allt som förhöjer ditt möte eller ditt event. Vi ger förslag på aktiviteter, erbjuder en guide till lyckade event samt ger praktisk information om och kring möten, event i huset och utställningar. Det är bara att kika igenom och ta del av det du har nytta av för ditt arrangemang.

Läs mer

BRÖLLOP

Vad är viktigare i livet än kärlek? När det är dags för er att föreviga kärleken erbjuder vi både våra lokaler och personliga service. Lokalerna ligger centralt i Kalmar och är utrustade med den teknik som kan behövas för att förgylla ert bröllop med presentationer, tal eller underhållning. Vi ser till att festen känns proffsig, kvällen minnesvärd och att allt flyter på smidigt så ni och era gäster kan njuta av stunden. Läs mer om våra bröllopspaket nedan.

Sida under uppbyggnad

CASE

Här har vi samlat lite inspirationsbilder och vad våra kunder sagt om våra lokaler och vår service i hopp om att du blir inspirerad och taggad för att anlita oss på Kalmarsalen för ditt nästa möte eller event.

Läs mer

Vad kan jag hjälpa till med?

Frida Petersson

Projektledare/ Mötesproffs

Håll dig uppdaterad med våra nyhetsbrev