Våra lokaler

Möten & event

På Kalmarsalen har vi lokaler för alla tillfällen. Allt från stora publika evenemang till intima styrelsesammankomster. Vi bjuder på härlig personlig service, havsutsikt och flyttbara väggar. Vår anläggning ligger centralt i Kalmar och är inrymd i en vacker byggnad från 1800-talet med slående utsikt över Kalmarsund.

Då varje möte är unikt erbjuder vi utöver våra lokaler en rad tjänster och tips för att ge ditt event eller möte en wow-känsla. Läs mer om dessa Här. Önskar du läsa om praktiska detaljer bra för dig som arrangör att känna till gör du det HÄR.

För prisuppgift och bokning gällande konferens, kongress och bröllop vänligen maila konferens@kalmarsalen.se.

För prisuppgift och bokning för dig som önskar arrangera publikt evenemang vänligen maila Nishra på nishra.almen@kalmarsalen.se.

Kalmarsalen

Ja, du läser rätt. Det går absolut att hyra hela vår anläggning Kalmarsalen. Då ingår fyra våningar med lokaler, loger och barer vid behov. Vi anpassar huset efter ditt event eller möte. Perfekt för storslagna företagsfester med exempelvis privatkonsert, kongresser eller bröllop med många gäster.


Total yta: 3000kvm

Maxantal: 1500 personer

Teknik som ingår: två scener, ljudsystem i två lokaler, projektorer och TV-skärmar i fem lokaler, scenljus, några mickar o myggor m.m. För full teknisk översikt för Kvarnen och Glasannexet besök Praktisk information

För bilder på Kalmarsalen se respektive lokal nedan.


Boka Kalmarsalen

Kvarnen

Kvarnen är Kalmarsalens största lokal med ett förstklassigt ljudsystem, stor scen och sittplatser för upp till 911 personer, alt. 1285 kombinerat sittande och stående. Läktaren är så kallad teleskop vilket gör att den kan dras in och ge 400kvm fri golvyta för tex. mässor eller middagar.


Total yta: 700kvm med 300 kvm scen

Maxantal: 1285 personer

Teknik: PA-system, Laserprojektor, scenljus m.m. För full teknisk översikt besök Praktisk information.

Virtuell rundtur: Tryck här

Bilder på lokalen: Tryck här


Boka Kvarnen

Glasannexet

Med glasväggar och en fantastisk utsikt är Glasannexet en unik lokal i Kalmar. Lämpar sig väl för sällskap upp till 300 personer och med flexibel inredning är den populär för såväl möten, företagsevenemang och bröllop.


Total yta: 300kvm

Maxantal: 300 personer

Teknik: PA-system, Laserprojektor, scenljus m.m. För full teknisk översikt besök Praktisk information.

Virtuell rundtur: Tryck här

Bilder på lokalen: Tryck här

Hyra ex moms heldag kl 8-16: 11.500kr

För hyra andra tider, flera dagar eller för spelningar ges pris via offert. 


Boka Glasannexet

Havet/Hamnen/Pulsen

Dessa smarta lokaler passar perfekt för 20 upp till 100 personer. Glasannexet kan delas i tre delar med skjutväggar vilka ger tre separata delar med egen ingång. Havet med havsutsikt, Hamnen i mitten och Pulsen mot citykärnan. Går att hyra enskilt eller i par.


Yta per del: 100kvm

Maxantal per del: 100 personer

Teknik Havet: ljudsystem, en mick, projektor

Teknik Hamnen: ljudsystem, hörselslinga, en mick

Teknik Pulsen: ljudsystem, hörselslinga, en mick, scen 6*3 m, två projektorer

Hyra ex moms per lokal heldag 8-16: 7000kr

För hyra övriga tider, lokaler ihop eller flera dagar ges pris via offert.


Boka Havet/Hamnen/Pulsen

Freddie/Bowie/Janis

Våra mötesrum, Bowie, Janis och Freddie, på plan tre är perfekta för allt från 2 till 40 personer. Med skjutväggar emellan kan vi lätt anpassa ytan för ditt möte eller evenemang. Lokalerna ligger avskilt på eget våningsplan och det går strålande att få lunch eller fika levererat till rummen. Varför är de döpta efter artister? Svaret finns Här.


Yta per del: 20kvm

Maxantal per del: 20 personer

Teknik Freddie: TV-skärm, havsutsikt

Teknik Bowie: projektor

Teknik Janis: TV-skärm

Virtuell rundtur: Tryck här


Boka Freddie/Bowie/Janis

Pelarsalen

Med plats för upp till 1000 personer bjuder Pelarsalen in till många möjligheter. Förhöj till exempel din konferens med mingel innan middagen. Kanske en pianist  som spelar i bakgrunden? Lokalen lämpar sig också väl för stålunch, inregistrering, mässplatser, sekretariat, utställning eller roliga pausaktiviteter.


Yta: 700kvm

Maxantal: 1000 personer

Pelarsalen ingår i hyran av Kvarnen, Glasannexet eller Kalmarsalen vid tillgängligt.

Virtuell rundtur: Tryck här


Utsikten

Utsikten från Kalmarsalens plan fyra är otrolig. Vi valde därför att döpa detta öppna våningsplan till just Utsikten. Här finns mötesplats för upp till 8 personer eller mingel upp till 20 personer. Perfekt för mindre företagsevent innan konsert eller sammanträden innan stormöte.


Våningsplanet ingår i hyran av annan lokal vid tillgängligt.


Välkommen med din förfrågan

Till offertförfrågan