Konferens ­kongress

Möten & event

Varje konferens och möte är olika. Vi erbjuder därför allt från att hyra ut våra lokaler till projektledare som designar din konferens för att maximera värdet och upplevelsen.

För att boka visning eller frågor ring 0480-42 10 03 eller maila konferens@kalmarsalen.se.

Vet du vad du är ute efter får du gärna lägga en förfrågan nedan så återkommer vi inom kort.

Offertförfrågan

Våra lokaler

Vi har möteslokaler för både små som stora möten. Läs mer om dem nedan. Vi visar gärna lokalerna på plats så bara hör av dig för att boka visning. Kommer även snart upp en room-view via Google här på hemsidan vilket är en virtuell rundtur av vår fina anläggning men tills dess visar vi gärna upp lokalerna på distans via Zoom, Teams eller något annat.

Se våra lokaler
Visar studio på Kalmarsalen
En studio uppbyggd på Kalmarsalens scen inne på Kvarnen.

Dags för kongress?

Vi på Kalmarsalen har lång erfarenhet av att anordna större möten med olika syfte och utförande. Vi har ett starkt samarbete med Kalmar CVB och andra aktörer inom regionen vilket ger oss möjlighet att arrangera unika upplevelser för dina deltagare.


Våra uppskattade projektledartjänster:

  • Projektledning – professionella, erfarna projektledare som handhar helheten eller de delar ni önskar i projektet.
  • Sponsorer/utställare – vi sätter tillsammans med er samman paket som säkerställer lönsamhet och maximalt värde för alla som deltar.
  • Hemsida/deltagaradministration – anmälning, information och uppföljning blir lätt med vårt administrativa mötessystem.
  • Hotellbokning – vi ser till att alla får rum, trivs och är på plats där och när de ska.
  • Ekonomi/budget – vi sätter tillsammans med er de ekonomiska ramarna för kongressen och har sedan löpande koll över projektets fortgång samt utfall.

Tillsammans med effektiva och nydanande tekniska lösningar, roliga aktiviteter och ett urval av läckra miljöer är Kalmar en perfekt plats för din kongress.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra projektledartjänster samt ser vilka som kan passa just din kongress. Vi har även samlat andra tjänster som förhöjer mötesupplevelsen vilka du kan läsa mer om HÄR.

Kontakta mig för visning


PERNILLA NILSSON

Projektledare/Mötesdesigner

Tel: 0480- 42 10 03

E-post: pernilla.nilsson@kalmarsalen.se


Skicka offertförfrågan

Maten – en del av upplevelsen

Vi sätter gärna ihop konferenspaket som passar ditt möte och gärna med inslag som deltagarna minns. Vår fikameny är helt ekologisk och vi samarbetar med flera leverantörer gällande övriga maten där vi alla värdesätter ekologiskt och närproducerat. Av naturliga skäl har vi en förkärlek för det gröna köket men erbjuder val för alla smaker.

Smoothies i solen på piren utanför, egen restaurang med uppdukad lunch på Glasannexet och en rolig paus på eftermiddagen med till exempel chokladprovning till kaffet. Bara en idé för en kulinarisk mötesdag på Kalmarsalen.

Karameller, frukt och energibars går att välja som tillägg till lokalerna och även till exempel take away wraps när det är dags för hemgång.

Fråga oss så hjälper vi till att planera mat och dryck kring er konferens eller kongress. För större middagar kan provsmakning erbjudas.

Få nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen.