Bröllop

Fira er stora dag på Kalmarsalen

På Kalmarsalen är möjligheterna många för att lägga upp er stora dag som ni önskar. Vårt Glasannex är en unik salong i Kalmar med utsikt över bland annat Kalmarsund, Ölandsbron och Kalmar citys stadssiluett. Glasannexet rymmer upp till 300 gäster för vigsel och mingel och lämpar sig utmärkt för middag och dans för upp till 150 gäster.

Om ni önskar att fler ska dela er stora dag kan vigsel hållas på Glasannexet och efterföljande middag och fest arrangeras i vår stora salong Kvarnen. Miljön är mäktig med högt i tak och stor scen för underhållning och presentationer. Garanterat minnesvärd upplevelse. Nedan följer våra förslag på bröllopspaket men självklart kan vi skräddarsy efter era önskemål också. Det är tyvärr inte möjligt att ta med egen mat och dryck.

Våra projektledare hjälper gärna till att arrangera bland annat: transport, boende, bröllopstårta, DJ inkl utrustning, bemannad garderob, blommor, dekorationer som stolsöverdrag, fotograf och underhållning.

Bröllopspaket vigsel

I Kalmarsalens ordinarie bröllopspaket Vigsel inkluderas:

Glasannexet för vigsel och mingel

Scen med projektor och mikrofon

Stolar, ståbord för mingel och uppdukningsbord för snittar, skål

Skål med mousserande vin (1.5 glas/person)

Två sorters snittar

Pris: Inkl. moms

Våra projektledare hjälper gärna till att arrangera det som tillkommer bland annat: dekorationer som stolsöverdrag, blommor, fotograf, transport och boende

Bröllopspaket middag Glasannexet

Bord och stolar bröllopsdukning.
Bröllopsmottagning på Glasannexet. Fotograf: Cornelia Höglind Dekoration: Vester Design

Bröllopspaket komplett vigsel & middag

Kontakta oss