Gruppbokning & Företagsevent

Biljettinformation

Samla kollegorna eller vännerna för en upplevelse!

Gruppbokning

Visst blir allt roligare när man är fler som delar på upplevelsen. Vi erbjuder därför gruppbokning vid köp av 16 biljetter eller fler.

Gruppbokning innebär att ni har rätt att reservera biljetter och inte behöver bestämma er direkt. När ni väl bestämt er så sker betalning för biljetterna via faktura. Gruppbokningen går till på följande sätt:

Ni kontaktar oss via biljett@kalmarsalen.se och skriver i mailet:

  • högst antal biljetter ni kan tänkas behöva
  • Vilket event ni önskar gå på
  • Fakturaadress med fakturareferens

När vi får ert mail kollar vi tillgång på lediga biljetter samt om arrangören godkänner reservationen. Om det visar sig möjligt reserverar vi biljetter och återkommer med ett sista datum för att godkänna köpet. Reservationen är inte bindande förrän slutligt köpbesked getts till oss via mail. Hör vi inget inom sista datum så släpps reservationen. Efter ni godkänt köpet skickas fakturan och biljetterna skickas som e-biljetter till den mailadress reservationen kom ifrån.

Eventuella frågor mailas till biljett@kalmarsalen.se.

Företagsevent

Kalmarsalen erbjuder mängder med olika upplägg och festiviteter för ditt företag när ni vill fira något extra, lansera eller bara njuta av en kväll ihop. Läs mer om att abonnera lokal och hålla egen konsert, middag eller lyxiga mingel med skön känsla HÄR.

Om ni redan vet vad ni önskar hitta på eller har frågor kring företagsevent så kontaktar ni Pernilla nedan eller mailar till konferens@kalmarsalen.se så kommer en av våra projektledare återkomma inom kort.

 

Välkommen att boka ditt företagsevent.

Pernilla Nilsson

Projektledare/Mötesdesigner