Vår vision

← Om oss

Välkommen!

Här kan du läsa om vår vision och vad vi på Kalmarsalen väljer att lägga vårt krut på. Vill du veta hur vi tänker kring hållbarhet och hur vår omtanke för framtidens generation är närvarande i allt vi gör kan du läsa om det HÄR.

Så mycket mer än 4 väggar

Vår vision understryker att arbetet vi utför och våra samarbeten ska sträcka sig långt utanför egna lokaler även om kärnan för Kalmarsalen alltid kommer att utgöras av att vara en viktig social mötesplats i Kalmar.

En av våra visionsgrunder som vi är mycket stolta över är vårt samarbete med arenor och arrangörer runt om i Sverige gällande biljetthantering. Ett arbete vi önskar att utveckla både på regional och nationell nivå. Vi har själva två fina livescener i huset vilka fylls av fantastiska upplevelser året runt. Sverige som helhet står inför en del utmaningar för livescenen och vi på Kalmarsalen vill göra vad vi kan via samarbeten för att bana väg och underlätta för alla inom branschen såsom unga talanger och akademiker, arrangörer, arenor och såklart vår underbara publik. Även om det alltid kommer vara kul att sjunga i duschen upplevs musik bäst live. Det är i mötet med publiken som musiken kommer till sin fulla rätt och känslan av lycka i stunden gör att huden knottrar sig. Vi älskar det och vet att dessa stunder skapar minnen som berikar genom hela livet.

Möten som arrangeras runt om i Sverige leder till nya upplevelser, får städer att frodas och människor att utvecklas. Vi på Kalmarsalen välkomnar alltid möten till Kalmar och vår del av Småland. Vi får våra kunder att känna sig trygga och upplevs kompetenta och serviceinriktade. Vi kan möten och därför vill vi på Kalmarsalen göra än mer. I nuläget samarbetar vi med Kalmar Convention Bureau (CVB), andra näringsidkare inom besöksnäringen och Kalmar kommun för att kontinuerligt stärka Kalmar som mötesstad. Vi kan erbjuda vår stad och region där vår storlek blir vår styrka och istället för att förlägga mötet i en mindre stad blir mötet en del av staden. Tänk vilken upplevelse för deltagarna.

Vi värnar om mötet mellan människor och att varje möte kommer med ett budskap eller syfte. Vi vill använda vår kompetens för att se till att budskapet blir till en upplevelse och mötet så roligt och samtidigt varumärkeshöjande det kan bli. Vi finns här för att hjälpa vid evenemang såsom jubileum, säljaktiviteter, bröllop eller allmänt firande. Oavsett om det genomförs inom eller utanför Kalmarsalens lokaler ger vi allt. Det som händer när människor möts är något alldeles extra och den magin tar vi vara på och ser till att varje event blir minnesvärt och effektfullt.

Vi är Kalmarsalen och har med stolthet valt att vara så mycket mer än fyra väggar.

Tack för ordet.

Catrin Stighammar – verksamhetschef

Vägen till ett lyckat event/möte

Vill du veta hur du kan lyfta ditt nästa möte eller event till en ny nivå?

Kika in vår guide – Vägen till ett lyckat event/möte där vi ger tips utifrån en generell planeringsprocess som fungerar på alla slags sammankomster.

Lycka till nu och behöver du oss är det bara att maila eller slå en pling.

Läs mer

Välkommen att kontakta mig

Catrin Stighammar

Verksamhetschef/ Strategiess