Vår vision

Välkommen!

Här kan du läsa om vår vision och vad vi på Kalmarsalen väljer att lägga vårt krut på.

Så mycket mer än 4 väggar

Vår vision understryker att arbetet vi utför och våra samarbeten ska sträcka sig långt utanför egna lokaler även om kärnan för Kalmarsalen alltid kommer att utgöras av att vara en viktig social mötesplats i Kalmar.

En av våra visionsgrunder som vi är mycket stolta över är vårt samarbete med arenor och arrangörer runt om i Sverige gällande biljetthantering. Ett arbete vi önskar att utveckla både på regional och nationell nivå. Vi har själva två fina livescener i huset vilka fylls av fantastiska upplevelser året runt. Sverige som helhet står inför en del utmaningar för livescenen och vi på Kalmarsalen vill göra vad vi kan via samarbeten för att bana väg och underlätta för alla inom branschen såsom unga talanger och akademiker, arrangörer, arenor och såklart vår underbara publik. Även om det alltid kommer vara kul att sjunga i duschen upplevs musik bäst live. Det är i mötet med publiken som musiken kommer till sin fulla rätt och känslan av lycka i stunden gör att huden knottrar sig. Vi älskar det och vet att dessa stunder skapar minnen som berikar genom hela livet.

Kongresser som arrangeras runt om i Sverige leder till nya upplevelser, får städer att frodas och människor att utvecklas. Vi på Kalmarsalen välkomnar alltid kongresser till Kalmar och vår del av Småland. Vi får våra kunder att känna sig trygga och upplevs kompetenta och serviceinriktade. Vi kan möten och därför vill vi på Kalmarsalen göra än mer. I nuläget samarbetar vi med Destination Kalmar, andra näringsidkare inom besöksnäringen och Kalmar kommun för att samordna mötesindustrin. Vi kan erbjuda vår stad och region där vår storlek blir vår styrka och istället för att förlägga en kongress i en mindre stad blir kongressen en del av staden. Tänk vilken upplevelse för deltagarna.

Utöver kongresser och konferenser har vi insett att vi är riktigt bra på att arrangera evenemang. Företag som önskar fira, företag som önskar tacka sina kunder eller företag som bara vill genomföra någon happening för att det är roligt. Vi finns här för att hjälpa. Oavsett om det genomförs inom eller utanför Kalmarsalens lokaler lovar vi att ge allt. Denna del av verksamheten uppstod 2019 och baserar sig på att vi insåg att vår samlade kompetens borde stå till förfogande för andra företag som har valt att lägga sitt krut på annat.

Vi är Kalmarsalen och har med stolthet valt att vara så mycket mer än fyra väggar.

Tack för ordet.

Catrin Stighammar – verksamhetschef

Vi skulle tycka det var super om du ville följa vårt arbete. Klicka gärna in på vår Facebook eller Instagram nedan.

 

Välkommen att kontakta mig

Catrin Stighammar

Strategiess/chef