Lediga jobb

Kalmarsalen söker projektledare inom möten & företagsevent

Glada deltagare, hybridlösningar, mötesappar, LinkedIn och riktigt gott kaffe. Morgondagens kunder inom mötesindustrin efterfrågar en blandning av helt nytt och sedan länge känt. Vi på Kalmarsalen söker nu en projektledare inom möten och event som med fördel har med en del i ryggsäcken men än viktigare ett driv och en nyfikenhet på att lära sig nytt.

Vad ingår i tjänsten?

Kalmarsalen är en av Kalmars största mötesanläggningar. Vi välkomnar möten och företagsevent med allt från några få deltagare till långt över 1000. Som projektledare har du en nyckelroll på Kalmarsalen inom verksamheten möten och företagsevent. Dina arbetsuppgifter är varierande och bygger på att du trivs med eget ansvar. Du jobbar uteslutande med möten och event inom B2B och dina kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Rollen innehåller allt från planering till hands on uppgifter som att förbereda sociala pauser i huset så det krävs att du är van att kavla upp ärmarna när det krävs. Du kommer jobba med hela KS teamet men bollar det dagliga med din projektledarkollega.

Dina fokusområden kommer vara att:

  • Få in bokningar och fylla Kalmarsalen med möten, konferenser, kongresser och företagsevent
  • Stärka Kalmarsalen som mötesanläggning genom att via sociala medier, nätverkande och kundevent lägga oss top of mind hos våra kunder
  • Aktivt sälja in Kalmarsalens projektledartjänster
  • Projektleda bokningar som huvudkontakt till kunder och underleverantörer
  • Sköta administrationen kring projekt gällande offert, avtal, planering, fakturering och uppföljning.
  • Ansvara on site vid utförande med allt från helhetstänk till praktiska detaljer
  • Omvärldsbevaka och trendspana för att utveckla Kalmarsalens erbjudanden till möteskunder
  • Sätta mål tillsammans med projektledarkollega för område möten samt följa upp resultat.

Vem är du?

Det ser vi fram emot att få reda på. Det du behöver ta med dig in för att axla denna roll är vana av försäljning (gärna B2B), bekväm med att nätverka fysiskt och via sociala medier, vana att hantera flera projekt/kundkontakter parallellt samt driv att få in nya affärer.

Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil samt kunna skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Din framtida arbetsplats

Din huvudsakliga arbetsplats är på Skeppsbrogatan 49 dvs Kalmarsalen men dina uppdrag som projektledare för dig även utanför anläggningen.

Bland oss sex som ser fram emot att få välkomna dig till Kalmarsalen finner du bland annat en biljettninja, ett siffersnille, ett strategiess och en projektledare för publika event. Vi är ett litet team i jämförelse med vår verksamhets storlek och vi jobbar tillsammans för att nå våra mål. Humorn är, får vi erkänna, stundtals låg men omtanken alltid hög. Vi lär av misstag och firar när andan faller på. Läs mer om teamet och Kalmarsalen på kalmarsalen.se.

Anställningsdetaljer

Din arbetstid styrs av verksamhetens behov så jobb på kvällar och helger är vanligt förekommande. Tjänsten är tillsvidare 100% med start tidigast september 2022. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi följer Visitas kollektivavtal och lön sätts individuellt.

Ansökan

Sista ansökningsdag:  30 juni 2022

CV och personligt brev är ett krav för att ansökan ska behandlas. Skicka in i format pdf och allt i en fil till: info@kalmarsalen.se. Frågor skickas också till den adressen. Märk ansökan med: Projektledare möten

Kontaktperson för tjänsten är Kalmarsalens verksamhetschef Catrin Stighammar. Även om det kan vara frestande att ringa eller börja maila för att visa intresse så kan vi försäkra dig om att din ansökan är allt vi behöver i första läget så lägg ditt krut på den.

Frestas du att lista personliga egenskaper – tänk om och ge exempel på hur dina egenskaper gjort nytta på tidigare arbetsplatser istället. Välkommen med din ansökan!