Biljettupplägg över hela landet

← För arrangör

Hej arrangör!

Vi säljer dina biljetter – Du får tid för annat

Kalmarsalen jobbar idag med ca 80 arrangörer med allt från större bokningsbolag, lokala arrangörer och ett fåtal utländska och vi anlitas runt om i landet för upplägg och försäljning till evenemang i hela Sverige. Detta har gett oss en omfattande kundstock för marknadsföring vilken vi aktivt arbetar för ska bli större och större. Vi samarbetar med TIX Ticketing AB som är ett väletablerat system med fokus på utveckling och hög volymkapacitet.

När branschen ställts inför stora utmaningar, som exempelvis pandemin, har Kalmarsalen utmärkt sig genom att tänka långsiktigt, verkat för branschens hållbarhet och underlättat för både kunder och arrangörer med effektiv hantering, tydlig information och förstående support.

Vi på Kalmarsalen är ett litet team med stor erfarenhet och bredd i kompetens och när du väljer oss så finns vi alltid tillhands att hjälpa till från biljettsläpp till insläpp. Vi gillar det vi jobbar med och därför kan du känna dig säker när vi lovar att du får noggrannhet, snabb återkoppling och engagemang när vi samarbetar.

Vår biljettninja Anna är huvudkontakt men hela teamet finns här för våra kunder.

Kalmarsalen har Sveriges bästa, snällaste, skickligaste, smartaste, snabbaste och mest fantastiska personal. Helt outstanding! – Cecilia Stenborg, producent på CS Nöje, bl a för Johan Glans & David Batra

Kontakta mig så berättar jag mer!

Anna Eriksson

Biljettninja