Biljettinformation

Hej!

Vi på Kalmarsalen hanterar biljettupplägg till många olika evenemang i Kalmar och övriga Sverige och administrerar biljettförsäljningen för arrangörerna som anordnar evenemangen.

Vi har här samlat en del av den informationen som kan vara av intresse för dig som biljettköpare.

Är du däremot arrangör söker vi alltid nya samarbeten så kontakta vår biljettninja Anna på biljett@kalmarsalen.se om du är intresserad av prisvärd, proffsig och personlig hantering av dina biljetter. För mer information se här – För arrangör.

För att se alla konserter och andra evenemang som säljs via Kalmarsalen besök vår Evenemangskalender.

Nedan finner du länkar till olika typer av info för upplevelsehungriga. Enjoy!

Covid-19 åtgärder

Nedan kan du läsa information kring rådande restriktioner samt vilka evenemang som påverkats av restriktionerna på grund av Covid-19.

 

 

Covid-19 åtgärder

Gruppbokning eller företagsevent

För att läsa vad som gäller om du önskar köpa flera biljetter till ett evenemang samt om du som företagare vill kombinera en middag eller fest i samband med en konsert/föreställning inne på Kalmarsalen tryck HÄR.

FAQ Biljetter

Få svar på vanliga frågor kring dina biljetter.

FAQ Biljetter

Ge bort en upplevelse

Köp ett presentkort och gör någon riktigt glad.

Köp presentkort

Köpvillkor biljetter

För att du ska känna dig trygg vid ditt köp av biljetter via oss på Kalmarsalen så har vi lagt upp våra köpvillkor här. Vi har mångårig erfarenhet av att hantera biljettförsäljning och säljer aldrig i andrahand eller till annat pris än vad arrangören bestämt. Vi lägger stor vikt vid personlig service och att alla får en fin upplevelse ifrån första kontakten med vår sida till att evenemanget är över.

Köpvillkor

PRENUMERERA PÅ KALMARSALENS NYHETSBREV