Biljettinformation

Hej!

Vi på Kalmarsalen både säljer biljetter till olika evenemang i Kalmar och övriga Sverige och hanterar biljettupplägg för arrangörerna som anordnar evenemang i Sverige. Vi har här under Biljettinformation samlat en del av den informationen som kan vara av intresse för dig som biljettköpare. Är du däremot arrangör söker vi alltid nya samarbeten så kontakta vår biljettninja Anna på biljett@kalmarsalen.se om du är intresserad av prisvärd, proffsig och personlig hantering av dina biljetter. För mer information se här – För arrangör.

För att se alla konserter och andra evenemang som säljs via Kalmarsalen besök vår Evenemangskalender.

Nedan finner du länkar till olika typer av info för upplevelsehungriga. Enjoy!

Corona, vad gäller?

Tills vi kan ses har vi samlat allt kring pandemin som kan vara av intresse för dig biljettköpare eller ägare på ett ställe för att underlätta.

Information kring de evenemang som påverkats finner du HÄR.

För mer information gällande Corona besök Folkhälsomyndighetens hemsida HÄR.

Snart är sommar och semestern här och med vaccineringen som tagit fart hoppas vi alla kan njuta av evenemang som vanligt snart igen!

 

PRENUMERERA PÅ KALMARSALENS NYHETSBREV

Ge bort en upplevelse!

Tänk vad kul det kommer bli när vi kan samlas och njuta av livemusik, se teater eller andra föreställningar ihop igen.

Tills dess är den perfekta presenten till dig själv eller någon annan ett presentkort.

Designa och köp ditt presentkort HÄR.

FAQ Biljetter

För att underlätta för dig har vi samlat våra vanligaste svar gällande frågor om biljetter till de evenemang vi säljer till. För att läsa vår FAQ – Tryck HÄR

För oss är det viktigt att du som biljettköpare känner dig trygg. För att läsa Kalmarsalens köpvillkor Tryck Här. Tänk dock på att vi i våra villkor i vissa avseenden hänvisar till respektive arrangörs villkor så du har koll på villkoren för biljetterna till just ditt evenemang. Detta är tyvärr nödvändigt då Kalmarsalen endast agerar biljettförmedlare och inte arrangör till alla evenemang utöver några få. Om du undrar vem som är arrangör står det under respektive evenemang i Evenemangskalendern som du finner HÄR.

Vi värnar alltid om det bästa för alla inblandade parter och jobbar för en upplevelseindustri som är hållbar gällande alla aspekter.

Its only Rock & Roll – but we like it!

// Kalmarsalen