Biljettinformation

Hej!

Vi har här nedan samlat en del av den informationen som kan vara av intresse för dig som biljettköpare. Har du redan köpt biljetter men hittar inte mailet kan du logga in nedan vid Mina biljetter och hämta dina biljetter.

Är du däremot arrangör söker vi alltid nya samarbeten så kontakta gärna vår biljettninja Anna på support@ksbiljettservice.se om du är intresserad av prisvärd, proffsig och personlig hantering av dina biljetter. För mer information besök vår plattform för biljettförsäljning KS Biljettservice

För att se alla konserter och andra evenemang som arrangeras på Kalmarsalen besök vår Evenemangskalender. För övriga arenor väljer du ”Andra arenor” i menyn under ”Arena”. Då kommer du till KS Biljettservice och kan se samtliga evenemang vi säljer biljetter till runt om i Sverige. 

Nedan finner du länkar till olika typer av info för upplevelsehungriga. Enjoy!

Mina biljetter

Har du redan köpt biljetter och vill logga in för att hämta dem eller bara titta på dem och längta så trycker du nedan på Hämta biljetter.

Du kan där logga in på ditt konto i Tixly och se alla evenemang du köpt biljetter till.

Hämta biljetter

Ändringar evenemang

Ibland händer det oförutsedda. Vi gör vårt bästa för att lägga upp förändringar kring evenemang vi lägger upp biljetter till. Tryck på knappen nedan för att komma till sidan där vi listat förändringarna. Flera har fått byta datum med anledning av pandemin och andra fått ställa in av andra orsaker.

Ändringar evenemang

Företagsevent och gruppbokning

Allt blir roligare om man är fler! Som företag kan ni boka en middag, abonnera en konsert eller anordna annan aktivitet före eller efter ett evenemang. För att underlätta vid köp av flera biljetter till samma evenemang erbjuder vi gruppbokning. Läs mer nedan.

Företagsevent & Gruppbokning

Köpvillkor biljetter

För att du ska känna dig trygg vid ditt köp av biljetter via oss på Kalmarsalen så har vi lagt upp våra köpvillkor här. Vi har mångårig erfarenhet av att hantera biljettförsäljning och säljer aldrig i andrahand eller till annat pris än vad arrangören bestämt. Vi lägger stor vikt vid personlig service och att alla får en fin upplevelse ifrån första kontakten med vår sida till att evenemanget är över.

Köpvillkor

PRENUMERERA PÅ KALMARSALENS NYHETSBREV