Köpvillkor

Biljettinformation

Hej,

Vi på Kalmarsalen arbetar för att du som kund ska känna dig trygg med att handla dina biljetter via oss. Nedan följer Kalmarsalens köp- och kundvillkor och uppstår några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via biljett@kalmarsalen.se.  Har du köpt biljett till en extern arrangörs evenemang via oss kan det vara bra att läsa även deras köpvillkor då vi endast agerar biljettombud i dessa fall och vissa villkor kan tillkomma. Namnet på arrangören står på biljetten.

Köpvillkor

Villkor köpt garderobsbiljett Kalmarsalen

OM det skulle hända vill vi att du som kund ska veta att du vid uppvisande av garderobsbricka samt kvitto på förlorat ytterplagg ersätts för inhängt ytterplagg till ett värde av högst 1500 SEK alternativt står vi på Kalmarsalen för hemförsäkringens självrisk om inköpsvärdet överstiger 1500 SEK.

Vi ersätter inte övriga värdesaker du kan ha förvarat i ditt ytterplagg och inte heller värdesaker i väskor eller andra attribut såsom halsdukar, vantar mm du valt att förvara tillsammans med ditt ytterplagg. Vårt råd är – töm fickorna innan inhängning.