Tillbaka till startsidan

Konferens & Kongress i Kalmar

KalmarSalen är Kalmars och regionens största  konferens -och konsertanläggning. Vi ligger centralt och är inrymd i Kalmars gamla Ångkvarn. Ett kulturminne vid hamnen, med utsikt över både Kalmarsund och den 6 km långa Ölandsbron.

Här kan vi hålla en en- eller flerdagars konferens eller kongresser för 10-900 personer och upp till 1200 personer kan ha sin konferens här samtidigt beroende på hur lokalerna nyttjas. Vi lägger stor vikt vid ert syfte och mål med mötet. Lokalerna är flexibla så vi kan även hålla i dagkonferenser, mindre mässor, utställningar, kick offer m m.
Vi har kapacitet och flera års erfarenhet för att skapa en minnesvärd helhetslösning.

Vi har stora ytor till vårt förfogande och eftersom lokalerna är flexibla passar de arrangemang i olika storlekar och med skilda behov. Om det rör sig om en konferens med övernattning, evenemang över dagen eller kick off, så har vi alternativen.

Den stora fördelen med att arrangera er konferens på KalmarSalen är att ni får uppleva hela centrala Kalmar. Det är gångavstånd mellan KalmarSalen och hotellen, en promenad som tar mellan 2-8 minuter.

Vi är måna om att visa Kalmar från sin bästa sida och genom att erbjuda Kalmarbaserade aktiviteter, upplevelser på Öland eller i de småländska skogarna kan vi sätta en unik prägel på just ert evenemang.

Även restauranger, shopping och nöjesliv ligger inom 5 minuters gångavstånd liksom järnvägsstationen. Kalmar flygplats ligger ca 5 km från KalmarSalen.

Välkommen att ringa, maila eller komma förbi oss på Skeppsbrogatan 49, våning 5 så tar vi ert framtida event till en ny nivå.

Boka konferenslokal i Kalmar!

Kontakta mig så berättar jag mer!

Annica Kool-Aurén

Konferens

0480-42 10 21

annica.auren@kalmarsalen.se