Omslagsbild VNV Nation – “Construct // Destruct – Live Tour 2025”

VNV Nation – “Construct // Destruct – Live Tour 2025”

Föreställningar

söndag 6 april - Kl. 18.30

Kalmarsalen

Mer info & köp

Endast ståplats. Åldersgräns 13 år. Vi rekommenderar att ungdomar ej fyllda 18 år kommer i målsmans sällskap. Kontroll görs i entrén.

Pris: 545 kr

Till köp

Efter den fenomenala framgången med sitt album ”Electric Sun” från 2023, som fängslade publiken och ledde till utsålda shower över hela Europa, är VNV Nation glada att tillkännage den kommande turnén ”Construct // Destruct Live Tour 2025” och samtidigt släppet av ett nytt dubbelalbum. Turnén börjar den 7 februari 2025 och lovar att lyfta VNV:s mångfacetterade ljud till nya höjder.

”Construct // Destruct” visar upp VNV Nations utveckling och tänjer på gränserna för alternativ elektronisk musik, med intrikata ljudlandskap och känslomässigt djup. Fans kan förvänta sig en uppslukande upplevelse som blandar de kraftfulla och energiska liveframträdanden som VNV är kända för med nya musikaliska inslag.

Som supportakt för VNV Nation på denna turné får vi se den växande elektroartisten Straight Razor. Straight Razor, känd för sitt mörka, beatdrivna ljud, har fått stor uppmärksamhet inom den alternativa och elektroniska musikscenen. Hans dynamiska närvaro kommer säkerligen att komplettera VNVs kraftfulla framträdanden, vilket gör denna turné till en händelse musikentusiaster inte får missa.

Håll utkik efter turné- och albuminformation, och förbered dig för att ge dig ut på en extraordinär musikalisk resa med VNV Nation och Straight Razor.
www.vnvnation.com

Åldersgräns 13 år. Vi rekommenderar att ungdomar ej fyllda 18 år kommer i målsmans sällskap. Kontroll görs i entrén.

HÅLLTIDER
17:30 Entré
18:30 Straight Razor
19:30 VNV Nation
21:45 Ca-slut

VIKTIG INFORMATION OM VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt e-postadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Ytterkläder är av utrymningsskäl EJ TILLÅTET att ta med in på föreställningen.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du valt dina biljetter.
KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Kalmarsalen.