Omslagsbild Svansjön

Svansjön

Föreställningar

onsdag 23 oktober - Kl. 19.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt.

Pris: 590-670 kr

Till köp

Svansjön är ett balettmästerverk som berättar historien om en prins som blir kär i en vacker svanprinsessa som är under förtrollning.
Baletten är känd för sin fantastiska koreografi, komplexa scenografi och Tjajkovskijs fängslande musik. Dess teman som kärlek, uppoffring och försoning fortsätter att resonera med publik i alla åldrar och bakgrunder, vilket gör den till en tidlös klassiker som har hållit i sig i mer än ett sekel.
Denna tidlösa berättelse om kärlek och magi kommer att väckas till liv av de skickligaste dansarna från den internationella klassiska baletten. Graciösa rörelser av världens bästa dansare från Italien, Spanien, Ukraina, USA och Japan kommer att ge dig oförglömliga känslor. Färgglada kostymer och dekorationer transporterar publiken till en värld av förtrollning och förundran. Dansas av Grand Kyiv Ballet.

Föreställningens längd: 2 timmar inkl 20 min paus

VIKTIG INFORMATION VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt e-postadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Ytterkläder är av utrymningsskäl EJ TILLÅTET att ta med in på föreställningen.
Rullstolsplats inkl. 1 fri ledsagare (sitter bakom eller bredvid gäst i rullstol) bokas på sista rad av sidoparketterna.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du valt dina biljetter.

KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Grand Kyiv Ballet.