Omslagsbild Nötknäpparen

Nötknäpparen

Föreställningar

måndag 9 december - Kl. 19.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt.

Pris: 500-685 kr

Till köp

Det är inte första året som den ukrainska baletten uppträder i Kalmar. Den här gången i december kommer du att kunna se en klassisk produktion av Nötknäpparen till musik av Pjotr Iljitsj Tjajkovskij i två akter. Den ukrainska skolan för klassisk balett är känd över hela världen som en av de bästa.
Åskådare kommer att kunna njuta av artisternas professionalism, vackra kostymer och virtuosa dansnummer. Nötknäpparen är ett av den klassiska balettens mest kända verk, som varje år gläder publiken med sin skönhet och elegans. Missa inte möjligheten att kasta dig in i atmosfären av fest och magi vid denna fantastiska föreställning av ukrainsk balett!

Föreställnings längd: 2 timmar inkl paus

VIKTIG INFORMATION ANG. VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt epostadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Ytterkläder är av utrymningsskäl EJ TILLÅTET att ta med in på föreställningen.
Rullstolsplats inkl. 1 fri ledsagare (sitter bakom eller bredvid gäst i rullstol) bokas på sista rad av sidoparketterna.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du tagit dina biljetter.
KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Touring Actors.