Omslagsbild Mattis – Längs Kusten pt.2

Mattis – Längs Kusten pt.2

Föreställningar

lördag 15 juni - Kl. 19.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt. Åldersgräns 18 år

Pris: 175-250 kr

Till köp

Med en imponerande karriär som sträcker sig över ett decennium på den svenska hiphopscenen har Mattis blivit en etablerad kraft. Hans lyriska konstnärskap balanserar skört poetiska berättelser med vardagsrealismens råa ärlighet, vilket fångar både hjärtat och sinnet hos lyssnaren. Mattis skapar en unik blandning när han smälter samman ord och musik – en genreöverskridande upplevelse som är lika klar som glas men samtidigt omöjlig att helt definiera.

Nu står Mattis äntligen redo att ta steget ut på en efterlängtad turné som sträcker sig från soliga sommardagar till de första höstfärgade löven. Från etablerade teaterscener till mer intima spelplatser. Under de kommande månaderna lovar Mattis inte bara en spännande turné, utan även en rad nya musikaliska utgivningar och nyskapande samarbeten. Att utmana det traditionella är en av hans främsta drivkrafter, och inget projekt är för stort eller för litet för att utforska.

Efter den kritikerrosade debuten med albumet ”Ett tag till” har Mattis fortsatt att skapa vågor i musikvärlden. Med ytterligare ett till album i bagaget och ett stort antal uppträdanden runt om i Sverige har han cementerat sitt rykte som en poetisk galjonsfigur och en unik liveupplevelse. Men Mattis är inte bara en framstående artist – han är även en konceptuell kreatör. Vid sidan av sitt eget konstnärskap driver han bolaget MVH, en tvärkonstnärlig plattform som rör sig mellan text, musik, formgivning och litteratur. Med Mattis i spetsen är framtiden för svensk konst ljus och full av oändliga möjligheter. 

https://www.mvhmattis.se/

 Åldersgräns: 18 år 

 Föreställningens längd: ca 60 min live och därefter håller baren öppen 

VIKTIG INFORMATION VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen. 

Vid rullstolsplats ingår 1 fri ledsagare. 

Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du valt dina biljetter.