Omslagsbild The Lord of the Rings & The Hobbit – The Concert

The Lord of the Rings & The Hobbit – The Concert

Föreställningar

tisdag 25 mars - Kl. 19.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt.

Pris: 580-780 kr

Till köp

Ringarnas herre, Hobbiten & Ringarnas makt – Live i konsert” kommer! I en magnifik konsert med orkester, kör och gästartister, introducerar den mörka rösten från skådespelaren som spelade ’Saruman’, Sir Christopher Lee, dig till J.R.R. Tolkiens musikaliska värld: Från de hotfulla ljuden från Mordor och de gälla attackerna från de svarta ryttarna till de vackra lyriska melodierna från Alverna! En särskild gäst från den ursprungliga filmensemblen presenterar ”Musiken från Ringarnas herre, Hobbiten, och Ringarnas makt – Live i konsert” 

Längd: ca 2,5 timme inkl paus. 

VIKTIG INFORMATION VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN

Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt epostadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Ytterkläder är av utrymningsskäl EJ TILLÅTET att ta med in på föreställningen.
Rullstolsplats inkl. 1 fri ledsagare (sitter bakom eller bredvid gäst i rullstol) bokas på sista rad av sidoparketterna.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du tagit dina biljetter. 

KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Star Entertainment Europe.