Omslagsbild En hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep Stars

En hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep Stars

Föreställningar

söndag 10 november - Kl. 16.00

Kalmarsalen

Mer info & köp

Vänligen kontrollera noga att du anger din e-postadress korrekt.

Pris: 695-750 kr

Till köp

En hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep Stars.

Under 60-talet slog bandet The Hep Stars igenom med buller och bång.
Tonårsrummen fylldes av affischer på väggarna och musiken skapades ofta av ingen mindre än Benny Andersson & sedermera Abbamedlemmen.
Det skulle förbli det största popbandet under 60-talet men även en bit inpå 70-talet, de låg etta på topplistorna med Beatles hack i häl och folkparkerna fylldes av publik och skrikande fans.

Svenne Hedlund blev en stor tonårsidol för många men 2002 lämnade han jordelivet och därav hyllas han stort av sina vänner och kollegor som haft mycket med honom att göra genom livet i denna hyllningsshow.

Peter Jezewski, Dan Hylander, Py Bäckman, Tone Norum är de artister som kommer framföra de låtar vi minns som Wedding, Sunny girl, Lilla Sofie, Cadillac m.fl.

Hjärtligt välkomna till en nostalgisk afton.
Se mer www.bebopaluba.com

Längd: ca 2,5 tim. inkl. paus.

VIKTIG INFORMATION VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN.
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt e-postadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.

Ytterkläder är av utrymningsskäl EJ TILLÅTET att ta med in på föreställningen.
Rullstolsplats inkl. 1 fri ledsagare (sitter bakom eller bredvid gäst i rullstol) bokas på sista rad av sidoparketterna.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand.
Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du tagit dina biljetter.
KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Lets Twist Event AB.