Mötestjänster

Vi hjälper er till en lyckad konferens

Att arrangera en konferens kan vid första tanken te sig enkelt. Boka lokal, bestämma mat och bjuda in. Men för en riktigt lyckad konferens börjar arbetet med att klargöra syftet och målet. På så sätt maxas värdet av konferensen och den går från att vara bara ett möte till att bli en upplevelse att minnas.

När ni bokar in er hos oss finns vi alltid tillhands för att planera, komma med förslag och bolla idéer. Personlig service är vår styrka och erfarenheten gör att vi kan detaljerna och vet vad som ska till för att skapa gruppdynamik, sköna mötesmiljöer och minnesvärda upplevelser. Mat är ett viktigt inslag i alla möten och vi är stolta över vårt samarbete med Kallskänken i Kalmar AB som serverar mat inspirerat av äkthet, nyskapande och ljuvliga smakupplevelser.

Då alla möten är olika erbjuder vi flera tjänster utöver den grundläggande planeringen som vi vet uppskattas av våra kunder. Se nedan för ett urval.

Våra konferenstjänster

  • Skapa underhållande scenprogram
  • Profilerat konferensmaterial som namnskyltar, beachflaggor, scenmattor, menykort m.m
  • Skapa helhetskoncept
  • Skapa givande sociala program
  • Hantera anmälningar via vårt kongressystem Delegia
  • Hantera hotellbokningar
  • Sätta ihop menyer
  • Sköta logistiken under hela er vistelse

Välkommen med din förfrågan!

Pernilla Nilsson

Projektledare/Mötesdesigner

KS Stories

Electra firade 70 år i Kalmarsalen fredagen den 20 september.
Vi är mycket nöjda med all hjälp och arrangemang som Kalmarsalen tillhandahöll. Kändes tryggt och välplanerat och kontakten med Kalmarsalen under bokning och planeringsprocessen var toppen.
Då vi hade lite brist på tid och någon som kunde hålla i planeringen så överlät vi det mesta till Kalmarsalen. Dom läste av våra behov och önskemål på ett mycket bra sätt. Jättefin dukning, trevlig personal, och en himla trevlig lokal att vistas ca 100 personer i!
Vi överlät även bokning av underhållning i form av band till Kalmarsalen. Även detta funkade perfekt. Kalmarsalen bokade och såg till att körschemat för kvällen hölls och att vi fick en jättetrevlig kväll där vi slapp tänka på något annat än att ha kul med våra kollegor!

Henny,  Electra Sweden AB

Electras 70-års jubileum - varumärkesprofilerad middag för ca 100 personer