Lokalöversikt

På Kalmarsalen arrangeras allt från konserter och mässor till konferenser och företagsfester. Våra lokaler ligger centralt och är inrymda i en vacker byggnad från 1800-talet med slående utsikt över Kalmarsund och den 6 km långa Ölandsbron. Kalmarsalen inrymmer två stora konferens- och evenemangslokaler med plats för totalt 1585 personer. Därutöver erbjuds även flertalet mindre konferenssalonger för upp till 40 personer i biosittning. Vi har tre loger i anslutning till stora scenen, anpassningsbara väggar och alltid ett förstklassigt bemötande.

Välkommen att läsa mer om vilken av våra lokaler nedan som passar ditt planerade arrangemang bäst. För prisuppgift och bokning vänligen maila konferens@kalmarsalen.se.

Kvarnen

Kalmarsalens flaggskepp med ett förstklassigt ljudsystem och sittplatser för upp till 911 personer, alt. 1285 kombinerat sittande och stående.

Mer om Kvarnen

Glasannexet

280 m² ren och skär utsikt. Passar lika bra som konferenslokal som till mindre klubbgig (eller båda samtidigt). Möbleras helt efter önskemål och kan också delas i tre mindre rum.

Mer om Glasannexet

Havet/Hamnen/Pulsen

Glasannexet kan delas i tre delar. Havet med havsutsikt, Hamnen i mitten och Pulsen mot citykärnan. Lokaler för 100 personer. Perfekt för föreläsningar, trevliga luncher och frukostmöten.

Mer om lokalerna

Freddie/Taube/Janice

Våra musikinspirerade mötesrum. Kan hyras enskilt eller tillsammans i par. För upp till 40 personer i biosittning. Perfekt för styrelsemöten, workshops och mindre föreläsningar när du vill komma nära publiken.

Mer om grupprum

Entréplan/Pelarsalen

Pelarsalen (eller i folkmun Kalmarsalens foajé) blir ofta den naturliga samlingspunkten i huset. Lokalen lämpar sig väl för inregistrering, mässplatser, sekretariat, utställning eller sociala pauser.

Boka enkelt online

Boka lokal