Konferens

Coronasäkra möten

Dags att ställa om mötesagendan till digitala aktiviteter? Vi på Kalmarsalen erbjuder det mesta kring digitala möten. Vi använder den senaste utrustningen och i huset har vi studio för allt från envägs streaming tex för websänd föreläsning till arrangemang som motsvarar nationell TV-klass. Vi har tekniska kompetensen och värdskapet vilket gör att ni kan fokusera på att leverera framför kameran. Skulle ni dessutom behöva konferencier har vi bra namn att rekommendera.

Våra lokaler är rymliga och med flera passager är det lätt att hålla rätt avstånd. Självklart finns handsprit vid olika stationer i huset.

Vi har olika lokaler för olika ändamål.  Våra separata mötesrum på våning tre är lämpade för envägsstreaming och vårt fina Glasannex är perfekt för hybridmöten där streaming görs samtidigt som vissa deltagare är på plats. Glasannexet rekommenderas också för streaming vid middagar eller luncher där delar av företaget sitter på olika platser i landet men ni ändå vill dela en fin stund ihop.

Våra priser varierar efter ert behov men för ca 26.000kr ex moms får ni en studio som hanterar panelsamtal, intervjuer och självklart presentationer. Går att välja till exempelvis mentimeter och flera olika vägar för att göra det digitala mötet mer interaktivt.

Maila konferens@kalmarsalen.se för mer information eller lägg en förfrågan nedan.

Offertförfrågan

Digitalt möte

Boka direkt

Konferens

Heldagskonferens

Starta dagen med en gemensam frukost och påbörja därefter konferensen i Kvarnen. När magen kurrar igen dukas det upp för lunch, stående eller sittande. Eftermiddagen bryts av en energigivande fika. Frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard ingår i paketet.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 200 personer: 380kr ex moms per person

Halvdagskonferens

Om ni önskar boka en halv dag för konferensen ingår en fika. Dessutom ingår frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard i paketet. Lunch går att lägga till.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 200 personer: 175kr ex moms per person

Två pass: 8-12 eller 13-17

Vid färre än 200 personer eller boka fredag/lördag – vänligen kontakta oss direkt via konferens@kalmarsalen.se eller ring 0480-42 10 00 för pris och förslag på upplägg.

Glasannexet 300 personer

Boka direkt

Konferenspaket Glasannexet

Heldagskonferens

Frukost med havsutsikt. Påbörja därefter konferensen i Glasannexet. När magen kurrar igen dukas det upp för lunch stående i Pelarsalen eller sittande på närliggande restaurang. Eftermiddagen bryts av en energigivande fika som dukas upp precis utanför lokalen. Frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard ingår i paketet.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 100 personer: 380kr ex moms per person

Heldag: 8-16.30 (går att få tillträde tidigare för förberedelse)

Halvdagskonferens

Räcker det med en fika erbjuder vi halvdagskonferens istället. Lunch går att lägga till.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 100 personer: 175kr ex moms per person

Två pass: 8-12 eller 13-17

Vid färre än 100 personer eller boka fredag/lördag – vänligen kontakta oss direkt via konferens@kalmarsalen.se eller ring 0480-42 10 00 och välj konferens för pris och förslag på upplägg.

Kontakta projektledare för konferens.

Pernilla Nilsson

Projektledare/Mötesdesigner