Senaste gällande coronautbrottet

Kalmarsalens åtgärder gällande coronautbrottet
Vi på Kalmarsalen följer regeringen och myndigheters information löpande. Regeringen förbjuder från 29 mars och tillsvidare allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Kalmarsalen har redan i samråd med arrangörer flyttat alternativt ställt in samtliga evenemang som skulle ägt rum i någon av Kalmarsalens lokaler fram till juni 2020. Vi var förberedda på detta med andra ord. Vi vädjar för allas skull att fortsatt hörsamma Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. Dessa är:

  • Det är oerhört viktigt att stanna hemma vid tecken på sjukdom såsom hosta, feber eller andningssvårigheter.
  • Tvätta händerna med tvål och varmt vatten.

Vi listar nedan hur respektive evenemang som äger rum i Kalmar med omnejd har påverkats. Evenemang på andra arenor än i Kalmar kommuniceras i vår Evenemangskalender under respektive evenemang. För att förtydliga är det upp till varje arrangör om de önskar ställa in, gällande återbetalningsregler och när informationen ska kommuniceras. Vi på Kalmarsalen säkerställer i samråd med arrangörerna att inga evenemang som genomförs bryter mot regeringens förbud. I bokningssystemen ser det ut som att evenemangen är slutsålda men det är enbart för att vi spärrat alla platser som inte får säljas p.g.a förbudet.

Flytta evenemang
Vi kommer i första hand flytta evenemang där det är möjligt. Köpt biljett gäller då det nya datumet. Information om återlösen av biljetter skickas till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Ställa in evenemang
Där en flytt ej är möjlig kommer evenemang ställas in. Information om återlösen av biljetter skickas till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Evenemangsförändringar i samband med coronautbrottet

Vänligen hänvisa till listan här på kalmarsalen.se istället för att publicera den då vi genomför så pass många ändringar med kort varsel.

Thomas Di Leva Kalmarsalen

Detta evenemang flyttas till 15 september 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.

Lundh Live Kalmar teater 20 mars

Flyttas till ett senare datum. Mer information om det nya datumet kommer inom kort. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Sissela Kyle – Etta på listan Kalmar teater 21 mars
Dessa två föreställningar flyttas till 26 september 2020 samma tider. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

The greatest love of all Kalmarsalen 26 mars

Eventet är inställt. Ett informationsmail med detaljer hur återlösen genomförs skickas till den mailadress som användes i samband med biljettköp. Har du köpt dina biljetter i Kalmarsalens kassa är du välkommen in för återlösen men vi uppmuntrar alla som kan att sköta detta digitalt.

Fauna Kalmarsalen 27 mars

Eventet är inställt. Ett informationsmail med detaljer hur återlösen genomförs kommer skickas till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Berglund Harrysson Wells Kalmarsalen 28 mars

Detta evenemang flyttas till 27 september 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se om du inte har möjlighet att gå det nya datumet – återköp av biljetter är möjligt fram till och med 6 april OBS! För återbetalning MÅSTE mejlet innehålla ert bokningsnr, namn på personen som bokat, bankens namn , clearing nr, konto nr samt ditt namn som avsändare. Serviceavgiften återbetalas ej.

Grease – På Turné Kalmarsalen

Dessa evenemang flyttas till den 16/1 2021. De två föreställningarna är samma tider som innan, 14:00 och 19:00.  Håll hårt i din köpta biljett då den gäller även det nya datumet. Samtliga frågor kring det nya datumet eller biljetter skickas till info@juliusab.se och information om föreställningarna finns på www.greasethemusical.se. 

Molly Sandén Kalmarsalen 

Detta evenemang flyttas till 3 oktober 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se om du inte har möjlighet att gå det nya datumet – återköp av biljetter är möjligt fram till och med 2 maj. OBS! För återbetalning MÅSTE mejlet innehålla ert bokningsnr, namn på personen som bokat, bankens namn , clearing nr, konto nr samt ditt namn som avsändare. Serviceavgiften återbetalas ej.

Bo Kaspers orkester Kalmarsalen

Detta evenemang flyttas till 28 september 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.

Matteuspassionen Kalmar Domkyrka 5 april

Inställd. Köpt biljett återlöses senast den 8 maj på samma respektive inköpsställe. Serviceavgiften återbetalas ej. Kunder som köpt sina biljetter på ticketmaster.se återlöser sina biljetter i Kalmarsalens kassa.

Membra Jesu Nostri Kalmar Domkyrka 10 april

Inställd. Köpt biljett återlöses senast den 6 april på respektive inköpsställe. Serviceavgiften återbetalas ej. Kunder som köpt sina biljetter på ticketmaster.se återlöser sina biljetter i Kalmarsalens kassa.

NITZER EBB Kalmarsalen 11 april

Detta evenemang har flyttats till 13 november 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så håll hårt i den.

Tommy Körberg och Bohuslän Big Band Kalmarsalen 16 april

Detta evenemang har flyttats till 4 september 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se om du inte har möjlighet att gå det nya datumet – återköp av biljetter är möjligt fram till och med 3 april OBS! För återbetalning MÅSTE mejlet innehålla ert bokningsnr, namn på personen som bokat, bankens namn , clearing nr, konto nr samt ditt namn som avsändare. Serviceavgiften återbetalas ej.

A Tribute to Dire Straits Kalmarsalen 17 april

Detta evenemang har flyttats till 4 december 2020 kl:19:30. Håll i din biljett för den gäller även det nya datumet. Vid biljettfrågor kontakta Kalmarsalen 0480 421010 anna.eriksson@kalmarsalen.se senast 24 april 2020.

Magnus Carlsson – ”Från Barbados till Gamla Stan” Kalmarsalen 19 april
Detta evenemang har flyttats till 11 september 2020 kl 19:30. Du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!

Symfonikonsert Kalmarsalen 26 april

Detta evenemang har flyttats till 8 november 2020. Du behåller samma biljett så håll hårt i den!

Johan Olsson – Föreläsning och cliniq Kalmarsalen 3 maj

Denna föreläsning och cliniq har flyttats till 13 september 2020 samma tid. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet” – Kalmar teater 8 maj

Föreställningen är flyttad till den 26 mars 2021, kl. 19.00. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.