Konferenspaket

Ingen konferens är den andra lik

Ibland är det dock skönt att kunna välja mellan färdiga paket. Därför har vi satt ihop ett paket för heldag och ett för halvdag. Utöver nedan innehåll ingår alltid utsikten, pennor och block och såklart ett förstklassigt bemötande.

Om ert möte kräver större lokaler, behöver mobila mötesplatser eller ett mer anpassat upplägg finns vi alltid tillhands. Vi samarbetar med hotell och leverantörer runt om i regionen som alla är redo att förgylla ert möte. Kalmar är ingen storstad men vi har ett riktigt stort hjärta.

Offertförfrågan

Upp till 1285 personer

Boka direkt

Konferenspaket Kvarnen 200-900 deltagare

Heldagskonferens

Starta dagen med en gemensam frukost och påbörja därefter konferensen i Kvarnen. När magen kurrar igen dukas det upp för lunch, stående eller sittande. Eftermiddagen bryts av en energigivande fika. Frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard ingår i paketet.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 200 personer: 365kr ex moms per person

Halvdagskonferens

Om en fika ersätts av exempelvis fruktpaus erbjuder vi halvdagskonferens istället.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 200 personer: 315kr ex moms per person

Vill ni boka fredag eller lördag, är ni färre i antal eller fler än 500 – vänligen kontakta Annica direkt via annica.auren@kalmarsalen.se eller ring 0480-42 10 21 för pris och förslag på upplägg.

Upp till 300 personer

Boka direkt

Konferenspaket Glasannexet 150-300 deltagare

Heldagskonferens

Frukost med havsutsikt. Påbörja därefter konferensen i Glasannexet. När magen kurrar igen dukas det upp för lunch stående i Pelarsalen eller sittande på närliggande restaurang. Eftermiddagen bryts av en energigivande fika som dukas upp precis utanför lokalen. Frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard ingår i paketet.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 150 personer: 325kr ex moms per person

Halvdagskonferens

Räcker det med en fika erbjuder vi halvdagskonferens istället.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 150 personer: 275kr ex moms per person

Önskar ni boka fredag eller lördag, är ni färre i antal eller fler än 300 – vänligen kontakta Annica direkt via annica.auren@kalmarsalen.se eller ring 0480-42 10 21 för pris och förslag på upplägg.

Jag hjälper er med konferensen!

Annica Kool-Aurén

Mötesguru