Konferenspaket

Ingen konferens är den andra lik

Ibland är det dock skönt att kunna välja mellan färdiga paket. Därför har vi satt ihop ett paket för heldag och ett för halvdag. Utöver nedan innehåll ingår alltid utsikten, pennor och block och såklart ett förstklassigt bemötande.

Om ert möte kräver större lokaler, behöver mobila mötesplatser eller ett mer anpassat upplägg finns vi alltid tillhands. Vi samarbetar med hotell och leverantörer runt om i regionen som alla är redo att förgylla ert möte. Kalmar är ingen storstad men vi har ett riktigt stort hjärta.

Offertförfrågan

Kvarnen 1285 personer

Boka direkt

Konferenspaket Kvarnen

Heldagskonferens

Starta dagen med en gemensam frukost och påbörja därefter konferensen i Kvarnen. När magen kurrar igen dukas det upp för lunch, stående eller sittande. Eftermiddagen bryts av en energigivande fika. Frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard ingår i paketet.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 200 personer: 380kr ex moms per person

Halvdagskonferens

Om ni önskar boka en halv dag för konferensen ingår en fika. Dessutom ingår frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard i paketet. Lunch går att lägga till.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 200 personer: 175kr ex moms per person

Två pass: 8-12 eller 13-17

Vid färre än 200 personer eller boka fredag/lördag – vänligen kontakta oss direkt via konferens@kalmarsalen.se eller ring 0480-42 10 00 för pris och förslag på upplägg.

Glasannexet 300 personer

Boka direkt

Konferenspaket Glasannexet

Heldagskonferens

Frukost med havsutsikt. Påbörja därefter konferensen i Glasannexet. När magen kurrar igen dukas det upp för lunch stående i Pelarsalen eller sittande på närliggande restaurang. Eftermiddagen bryts av en energigivande fika som dukas upp precis utanför lokalen. Frukt, godis, vatten och befintlig teknik så som projektor, duk, ljud- och ljusanläggning och whiteboard ingår i paketet.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 100 personer: 380kr ex moms per person

Heldag: 8-16.30 (går att få tillträde tidigare för förberedelse)

Halvdagskonferens

Räcker det med en fika erbjuder vi halvdagskonferens istället. Lunch går att lägga till.

Bokning mellan måndag till torsdag och söndag för minimum 100 personer: 175kr ex moms per person

Två pass: 8-12 eller 13-17

Vid färre än 100 personer eller boka fredag/lördag – vänligen kontakta oss direkt via konferens@kalmarsalen.se eller ring 0480-42 10 00 och välj konferens för pris och förslag på upplägg.

Kontakta projektledare för konferens.

Pernilla Nilsson

Konferensdesigner