Konferens & kongress i Kalmar

Er konferens är i trygga händer

Vi på Kalmarsalen har 30 års erfarenhet av att arrangera möten och konferenser i Kalmar. Enligt våra kunder är vi trygga, flexibla och tillmötesgående. Med ekologisk mat, sociala aktiviteter för alla slags syften och havet som granne blir en konferens hos oss eller med oss i Kalmarregionen alltid en hit. Vi gör allt från att hyra ut våra lokaler till att projektleda hela kongresser. Oavsett vad ni väljer ingår vår personliga service alltid i våra bokningar och vi finns med er från att datumet sätts tills att sista personen nöjt lämnar. Lämna en offertförfrågan nedan eller maila konferens@kalmarsalen.se så ser vi hur vi bäst kan hjälpa till.

Offertförfrågan

Se våra lokaler

Våra konferenslokaler

Dags för kongress?

Funderar ni på att lägga er nästa kongress eller företagsevenemang i denna del av Småland? Då har ni kommit rätt. Vi på Kalmarsalen bistår gladeligen med all logistik och praktiskt genomförande kring ert evenemang. Vår erfarenhet, kunskap om regionen och kontaktnät gör oss till den perfekta partnern i er planering.

Läs mer om våra möjligheter

Boka konferens i Kalmar eller regionen? Kontakta mig.

Annica Kool-Aurén

Mötesguru

KS Stories

Vi är otroligt nöjda med Kalmarsalen och dess samarbetspartner på julmaten, bra uppstyrt med allt ifrån lokal till kontakten med vår underhållning.
Trevlig och tillmötesgående personal samt väldigt vällagat julbord.

Mikael, Bauhaus

Prenumerera på konferensnyheter