Tillbaka till startsidan

Kalmar BiljettCentrum

Här kan du köpa biljetter till alla de evenemang som äger rum i KalmarSalen men även till mycket annat som sker i regionen. Biljettcentrum är ombud för Ticketmaster samt flera andra biljettsystem och säljer även till evenemang i övriga Sverige. Vårt Biljettcentrum kan även hjälpa dig som är extern arrangör med din biljettförsäljning på andra platser i landet.

Vill du boka dina biljetter online?
Boka ALLTID dina biljetter via vår hemsida alternativt på arenan för respektive evenemang. Detta för att undvika andrahandsförsäljnings sajter.

Öppettider

Biljettkassan:
Mån-Fre 11-13 & 14-17
(lunchstängt mellan 13-14)

Biljettkassan är även öppen 1 h innan föreställning i KalmarSalen.

Telefonbokning:
Ordinarie öppettider
Mån -Fre 10-11 & 15-17

Telefon: 0480 42 10 10
E-post: biljettcentrum@kalmarsalen.se

Vill du att vi ska sälja dina biljetter?

Vi gör upplägget även om du inte hyr in dig hos oss på KalmarSalen för ditt evenemang!

När vi säljer dina biljetter så marknadsförs du via vårt program, vår hemsida samt vårt nyhetsbrev och dina biljetter kommer att finnas på www.ticketmaster.se.

Vi vill alltid ge dig som arrangör en snabb och proffsig service, vilket är en av orsakerna till att vi anlitas av arrangörer runt om i landet för upplägg och försäljning till evenemang på andra platser än i Kalmar och i KalmarSalen.

“KalmarSalen har Sveriges bästa, snällaste, skickligaste, smartaste, snabbaste och mest fantastiska personal. Helt outstanding! Bäst på all service!!!”

- Cecilia Stenborg, producent på CS Nöje, bl a för humorturnén Badjävlar

Kontakta mig så berättar jag mer!

Anna Eriksson

BiljettCentrum (Ej biljettbokning)

0480-42 10 24

anna.eriksson@kalmarsalen.se