Jul

14

Boka Biljetter

VICTORIAKONSERTEN 2019

Var med och hylla H.K.H.Kronprinsessan Victoria på födelsedagen!

Datum: 2019-07-14

Till: 2019-07-14

Starttid: 18:30

Arena: Idrottplatsen, Borgholm

Pris: Från 305kr

Var med och hylla H.K.H.Kronprinsessan Victoria på födelsedagen.

Klara artister 2019: Benjamin Ingrosso, Kaliffa, Lina Hedlund och Rickard Söderberg.
Yvette Hermundstad leder Victoriakonserten

Om Benjamin Ingrosso
En förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande debutalbum, utsåld turnéfinal på hemmaplan och flera nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Benjamin Ingrosso har redan ett imponerande CV och på bara ett år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister. Efter att ha tagit Sverige till Eurovision och vunnit en Rockbjörn för Årets Manliga Artist släppte han sitt debutalbum ”Identification” under hösten. Albumet placerade sig i toppen av albumlistan och har idag sålt guld.

Om Kaliffa
Kaliffa är en klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen. ”Helt seriöst”, ”Tippa på tå”, ”Spontanitet” och ”Kalibrera” är bara några exempel på hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014. Hans unika sound är en fusion av reggae, dancehall och pop. Megahiten ”Helt seriöst” kammade hem årets låt på P3 Guld och har över 44 miljoner streams på Spotify samt över 9 miljoner visningar på YouTube.

Om Lina Hedlund
Lina Hedlund har en lång artistkarriär bakom sig. Redan 2002 tävlade hon i Melodifestivalen för första gången och sedan dess har hon varit med ytterligare fem gånger. 2007 gick Lina med i discopopgruppen Alcazar. Gruppen var aktiv till och med förra året då man gjorde ett sista år tillsammans och avslutade med en nyårskonsert på Cirkus i Stockholm. I år ställde Lina upp som soloartist i Melodifestivalen med låten ”Victorious” och gick direkt till final.

Om Rickard Söderberg
Rickard Söderberg är operasångaren som debuterade som solist 1990 och de senaste 15 åren har sjungit roller på de större operahusen i bland annat Danmark, Norge, USA, Kanada, Tyskland och Frankrike. Utöver opera har Rickard också sjungit i flertalet musikaler såsom Evita, Rebecca och Dr Zijvago och tävlat i Melodifestivalen, Körslaget och Let’s Dance.

Läs mer på www.victoriadagen.se