Mar

24

Boka Biljetter

Jill Johnson That´s Life

24/3 kl. 19.30 SLUTSÅLD | 25/3 kl. 18.00

Datum: 2018-03-24

Till: 2018-03-25

Starttid: 18:00

Arena: KalmarSalen

Pris: från 695kr

Längd: ca 90 min

EXTRAFÖRESTÄLLNING DEN 25/3

Jill åker ut på Sverigeturné!
Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publik och kritiker är eniga – det blir inte bättre än så här. Därför är det nu dags för nästa steg och under våren tar Jill med sig den hyllade showen ut på en stor Sverigeturné.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik och nycirkusartister. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

It’s showtime!

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event

BOKA EVENTMENY

I samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk:

Eventmeny lör 24 mars

Eventmeny sön 25 mars