Dec

08

Boka Biljetter

Humorgala 2018

Ann Westin, Hasse Brontén, Messiah Hallberg & Therese Sandin

Datum: 2018-12-08

Till: 2018-12-08

Starttid: 19:30

Arena: KalmarSalen

Pris: 455kr

Längd: ca 1,5 tim. Ingen paus

Ann Westin
Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standup-galan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler.

Hasse Brontén
Hasse Brontén har en humor som roar dom allra flesta, gammal som ung. Humorn är glad och rättfram. Det handlar om allt möjligt i vår omvärld. Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv.

Messiah Hallberg
Messiah stil är unik. Ofta sylvass, provocerande och alltid väldigt rolig. Messiah driver med sig själv, sitt utseende och bilden folk har av Stockholmare och Östermalm. Efter bara två år i branschen prisades Messiah Hallberg på den Svenska Standup-galan 2011 med utmärkelsen Tändstickan, för att ha förnyat svensk stand-up.

Therese Sandin
Therese Sandin är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener och har medverkat i nyinspelningen av ”Släng dig i brunnen” och var förkomiker till Johan Glans på hans turné ”Johan Glans World Tour of the World”. Therese är aktuell med sin första soloshow “Tjockis – en superviktig standupshow”.

Tillval

Boka Jultallrik + efterrätt och/eller garderob i samband med biljettköp eller HÄR