Jun

28

Boka Biljetter

DubbelTrubbel

Datum: 2018-06-28

Till: 2018-07-28

Biljettsläpp: 2017-12-14

Arena: Krusenstiernska gården

Pris: 450kr

Information gällande  7/7
Föreställningarna spelas som planerat.

 

Komiskt Kaos på Krusenstiernska!

I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Sven-Erik (Johan Petersson) planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta (Anna Rydell).

Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria (Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…?

Allt, visar det sig!

Jan-Åke har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Sven-Erik har ingen aning om att hans fru och Jan-Åke egentligen är hemliga älskare, så Viktoria väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Birgit (Sussie Eriksson) av misstag blir förväxlad med älskarinnan Birgitta, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa… Nu är det upp till Sven-Erik och Jan-Åke att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.

Denna prisvinnande farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på vår stjärnspäckade ensemble på Sveriges vackraste sommarscen; Krusenstiernska Teatern.

Välkomna till årets stora skrattfest!

Originalmanus: Marc Camoletti

Regi och svensk översättning: Pär Nymark

Ensemble:

Thomas Petersson

Johan Petersson

Sussie Eriksson

Anna-Karin Palmgren

Martin Rydell

Anna Rydell

SPELDATUM

Föreställningarna pågår  tor-lör 28/6-28/7.

 

Boka Park Herminas Teatersupé i samband med din biljettbokning!

Om/Avbeställningsskydd bokas ENDAST direkt hos Kalmar BiljettCentrum eller 0480-421010.