Feb

21

Boka Biljetter

ALICE i underlandet på is

Datum: 2018-02-21

Till: 2018-02-21

Starttid: 18:00

Biljettsläpp: 2017-09-28

Arena: KalmarSalen

Pris: 495kr

En isshow som baseras på Lewis Carrols klassiker ALICE I UNDERLANDET  Spännande scenografi, förtrollande ljud- och ljuseffekter, avancerad videoteknik i kombination med 3D-projektioner skapar en oförglömlig och fascinerande show på is!

«Alice i Underlandet» är en av bästa sagor full av nonsenseffekter som väcker tankar om livets allvar och för oss in i drömmarnas rike.
Underlandet fascinerar och Alice strapatser skildras av artister som behärskar lika bra konståkning som cirkuskonst. Denna fantastiska historia fascinerar både stora och små åskådare och blir en riktigt bra familjeunderhållning.
Följ efter Alice ner genom kaninhålet och upplev tillsammans med henne de otroliga händelserna i Underlandet. Var det verkligen bara en dröm?

Rysk cirkus på is bildades 1962 som en experimentell och gränsöverskridande mötesplattform för olika konstnärliga genger.
Förra året blev det dags att utöka cirkusturné till Scandinavien. H-C Andersens „Snödrottning“ blev en succé på det Kongelige Teater in Köpenhamn!
I februari 2018 kommer den Ryska cirkusen på is med „Alice i Underlandet“ även till Sverige – Äntligen!

Alla är välkomna – stora som små!

BOKA EVENTMENY

I samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk www.ticketmaster.se/event/48307

 

För mer information om föreställningen se produktionens egna hemsida HÄR!