Tommy Körberg och Bohuslän Big Band

The American Songbook

Köp biljett
Datum:4 september 2020
Tid:19:30
Arena:Kalmarsalen
Arrangör:HITNÖJE

Med anledning av coronautbrottet

Detta evenemang har flyttats från 16 april 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se om du inte har möjlighet att gå det nya datumet – återköp av biljetter är möjligt fram till och med 3 april OBS! För återbetalning MÅSTE mejlet innehålla ert bokningsnr, namn på personen som bokat, bankens namn , clearing nr, konto nr samt ditt namn som avsändare. Serviceavgiften återbetalas ej.

Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.
Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck. I en svängig självklarhet möts
oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”. Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Tillval

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller HÄR