Du har kommit till ett gammalt evenemang. Här hittar du våra kommande evenemang.

BÄDDAT FÖR TRUBBEL

THOMAS PETERSSON, ANIKE ALBERTSSON, TOBIAS PERSSON mfl bjuder på ett komiskt kaos

Köp
Datum från:30 juni 2022
Datum till:31 juli 2022
Arena:Krusenstiernska gården
Arrangör:2Entertain & Vicky Nöjesproduktion

THOMAS PETERSSON, ANIKE ALBERTSSON, TOBIAS PERSSON mfl bjuder på ett komiskt kaos i Dave Freemans fars regisserad av Anders Albien.
Det är 1988 och äkta paret Lennart (Thomas Petersson) och Sassa Lindh (Anna-Karin Palmgren) från Kalmar har äntligen kommit iväg på sin efterlängtade utlandssemester. Dessvärre blev det inte riktigt det äventyr Sassa tänkt sig. Hon hade sett fram emot en solresa till Grekland medan den ekonomiske Lennart var helt inställd på att årets semester skulle förläggas till västsvenska metropolen Ullared.
Kompromissen blir en klassisk dansk ”Kroferie” på Sönderjylland och när vi kommer in i handlingen har Lennart just parkerat familjens Volvo utanför pittoreska, men något nedgångna, pensionatet ”Den Gamle Kro”.
Denna pärla har just övertagits av den jovialiske tysken Heinz Töpfer (Andreas Nilsson) som nu sköter ruljangsen tillsammans med sin svenskättade och musikbegåvade allt-i-allo, Kim Larsson (Tobias Persson).
Eftersom vi närmar oss den årliga S:t Prebens karnevalen är hotellet fullbelagt och det bär sig inte bättre än att Lennart och Sassa tvingas dela rum med den snobbige, svenske direktören Gustav Bärg (Peter Gröning), som övernattar på Jylland efter ett besök på internationella livsmedelsmässan i Köln. Gustav har dessutom stämt möte på hotellet med sin ”väninna” från Köpenhamn, en ung dansare och tandläkarstuderande vid namn Simona (Hanna Lindblad). Rummet är stort och även om elementet inte håller värmen denna kalla junikväll, så hade det säkert blivit hett värre om det inte vore så att Gustavs fru, Hanna (Anki Albertsson), bestämt sig för att plötsligt överraska sin man på dennes hotell.
Att tvingas snitsla sig fram mellan Hanne, Simona och Sassa är inte riktigt vad Lennart har tänkt sig och på ”Den gamle kro” är det nu helt enkelt Bäddat för trubbel.

MER INFO
Köp av biljetter med av/ombokningsskydd, rullstolsplats, gruppbokningar eller övriga frågor: vg kontakta Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se
Längd: ca 2h och 20 min inkl paus

Bäddat för Trubbel ersätter Pappor på prov
Alla biljettinnehavare har fått ett informationsmail om vad som händer med er biljett och till vilket nytt datum den nu gäller. Du kan läsa svar på de vanligaste frågorna och se den nya spelplanen HÄR

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljning på uppdrag av arrangören 2Entertain