Du har kommit till ett gammalt evenemang. Här hittar du våra kommande evenemang.

MARCUS BERGGREN

”Å HARRE JÄVVLAR!”

Köp
Datum:24 februari 2022
Tid:20:00
Arena:Sagateatern, Borås
Pris:375 kr
Arrangör :CS Nöje

Marcus Berggren –  Å Harre Jävvlar             

” Lite rock ‘n roll och så många skämt jag hinner” 

Marcus Berggren, känd från att vara en rolig jävel, gör sin första och kanske sista soloshow. Det sker i Göteborg med omnejd våren 2022. Den innehåller musik, fler skämt än man orkar höra samma timme, samt dom sjukaste anekdoterna man kan få för pengar.

Schabraket är ca 75 minuter utan paus.

Tjenare, Macke B här. Ville bara passa på att välkomna in er till min första riktiga brakshow. Och kanske den sista. I alla fall på ett bra tag. För en sån här grej orkar man bara göra någon gång ibland. Ni kommer fatta varför. Så nu har jag satt ihop mitt absoluta fetaste nyaste material med några låtar för att vi tillsammans ska kunna lämna verkligheten ett tag. Och förhoppningsvis gå därifrån lite lättare. Om inte annat svettas man en del när man kollar på mig.

Jag kommer ge allt. Jag vet fan inte hur man håller tillbaka. Jag tycker livet i sig kan kännas lite trångt så när man går på föreställning ska det fan va extra allt.

Aja, det här är ju bara babbel. Vi ses på showen istället. Så sköjar vi som om det inte fanns någon morgondag. En sista gång.

Mvh, Macke B

”Å Harre Jävvlar” har premiär på Brew House i Göteborg den 18 feb 2022

Turnéproducent: CS Nöje, Cecilia Stenborg

www.marcusberggren.se

Åldersgräns: 16 år.

Video- och ljudupptagning: förbjudet under föreställningen.

Support: biljett@kalmarsalen.se