Du har kommit till ett gammalt evenemang. Här hittar du våra kommande evenemang.

Live at Heart Southeast

A Lifelong Career in the Creative Industries

Köp
Datum:10 september 2022
Tid:10:00
Arena:Kalmarsalen
Pris:13 - 25 år 0 kr
Arrangör:Talentcoach

Vi vill bjuda in musikintresserade och nästa generations musikbransch mellan 13-25 år till Kalmarsalen lördag den 10/9 mellan kl. 10-16 för en heldag med workshops och samtal om musikbranschens olika funktioner! Workshopparna kommer att presenteras av olika verksamma inom musikindustrin, både svenska och internationella, däribland A&R, management, live promotion, PR och sociala medier. Det kommer också att finnas ett fokus på hur en artist kan utveckla sin karriär, oavsett hur tidigt i karriären han eller hon befinner sig.

Det kommer även finnas möjlighet för deltagarna att träffa och nätverka med de yrkesverksamma inom musikbranschen samt med sina egna jämnåriga från regionen.

Detta är en del av Live at Heart Southeast som är en ny showcase festival och branschevenemang i Kalmar län på Sveriges sydöstra kust. Festivalen pågår mellan den 8-10 september. Live at Heart Southeast arrangeras av Talentcoach i samarbete med Live at Heart Örebro, Länsmusiken i Kalmar län, Region Kalmar län och ett par kommuner i regionen.

Program och mer info hittar du på www.southxeast.se

INFORMATION

I biljetten ingår lördagens alla workshops + lördagskvällens musik på Vallen samt Kalmar teater. Armband kommer att delas ut i Kalmarsalens entré.

Kalmarsalen är kontantfri.

Biljettsupport biljett@kalmarsalen.se

Välkommen till Kalmarsalen! Vi ses!