Jesper Rönndahl Live!

En ståuppföreställning

Köp biljett
Datum:27 februari 2021
Tid:19:30
Arena:Kalmarsalen
Arrangör:APAB

Efter att ett par års uppehåll för att ägna sig åt TV-succéer som Svenska Nyheter säsong 1-3 och Dips säsong 1 & 2 är Jesper nu tillbaka där han trivs allra bäst – på ståuppscenen!

Han har bl.a. blivit utnämnd till Årets komiker, Årets folkbildare, Årets skåning, fått Tage Danielsson-priset, skrivit en bok, vunnit På spåret ett par gånger, fått tevepriset Kristallen, Det Svenska Humorpriset och gjort en miljard kineser arga. Men det allra roligaste han vet är att få stå på scen och skoja, och nu är det äntligen dags igen. Och du är välkommen!

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand HÄR

 

Med anledning av corona pandemin

Detta evenemang har flyttats från 30 oktober 2020.

Nytt datum blir lördagen den 27/2 2021 kl. 19.30.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte kan gå det nya datumet så gäller följande: maila till Sara sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 27 juli 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så återbetalar hon biljetterna ex serviceavgift samt makulerar dina biljetter. Eftersom detta blir mitt i semesterperioden så kommer du att mötas av ett autosvar som meddelar att Sara har semester. Senast under vecka 34 kommer hon att hantera återköp på de kunder som mailat henne senast den 27 juli 2020.

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören ALLVARLIGA PRODUKTIONER STHLM AB