Grease – På Turné

Nu åker succémusikalen Grease ut på turné

Köp biljett
Datum:16 januari 2021
Arena:Kalmarsalen
Arrangör:Julius

Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné

När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.
I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Tillval

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller HÄR

Med anledning av coronautbrottet

Dessa evenemang har flyttats från 29 mars 2020. De två nya föreställningarna är samma tider som innan, 14:00 och 19:00.  Håll hårt i din köpta biljett då den gäller även det nya datumet. Samtliga frågor kring det nya datumet eller biljetter skickas till info@juliusab.se och information om föreställningarna finns på www.greasethemusical.se.