FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA

Årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!

Köp biljett
Datum:15 oktober 2021
Tid:19:30
Arena:Kalmarsalen
Arrangör:Woodnote

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spänner man nu bågen och tar sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra Nordiska grannländer.

Vilka solister som denna gång kommer att bära fanan håller fortfarande på att fastställas, men redan nu är det klart att Malena Tuvung (Cats, Fame, My Fair Lady, Mary Poppins, Romeo & Juliet m.fl) återvänder för sin 5:e säsong med Från Broadway till Duvemåla. Övriga medverkande avslöjas inom kort!

Dessutom leds orkestern i vanlig ordning av Sveriges bästa och mest kompetenta kapellmästare, Carina E. Nilsson.

Missa inte årets musikalfest!

Tillval

Boka garderob i samband med din biljettbokning eller i efterhand HÄR

 

Föreställningen är flyttad från 4 oktober 2020 till 15 oktober kl. 19.30 2021 på grund av osäkerheten gällande Covid-19.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 30 september 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.