Föreläsning och löpcliniq

Motivationsföreläsning och löpcliniq med Johan Olsson.

Köp biljett
Datum:11 april 2021
Tid:17:00
Biljettsläpp:4 mars 2020
Arena:Kalmarsalen
Arrangör:Kalmarsalen

OS-guld. VM-guld. Bragdguld. Den legendariska femmilen i Val Di Fiemme – med skyhöga tittarsiffror i stugarna runtom i landet. Johan Olsson har skapat minnen och känslor som få kan mäta sig med.

Det var dock inte alltid solsken eftersom Johan Olssons skidkarriär var kantad av skador och sjukdomar, men trots det så lyckades han ändå pricka in formen när det behövdes. Med sina 14 VM, OS och bragdguldmedaljer är han en av Sveriges mest framgångsrika idrottsmän. Vad var nyckeln som fick honom att lyckas?

Den 3 maj kommer han till Kalmarsalen och föreläser om sin karriär, hur han har tacklat motgångar, hur han har lyckats, hur det var att lämna familjen i åtta (!) veckor och leva och träna som en eremit och hur han tänkte i ledningen av 5-milen i Falun 2013.

I samband med föreläsningen kommer vi erbjuda en löpcliniq för att toppa formen inför tävlingssäsongen (för alla). Fokus ligger på teknik, uthållighet och mental träning.

Tider:

Löpcliniq 14:30
Föreläsning 17:00

Flyttat event

Denna föreläsning och cliniq flyttades från 3 maj 2020. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.