Omslagsbild En Jäkla Massa Schlager – Magnus Carlsson & Linda Bengtzing

En Jäkla Massa Schlager – Magnus Carlsson & Linda Bengtzing

Föreställningar

lördag 16 mars - Kl. 19.30

Kalmarsalen

Mer info & köp

Pris: 730 kr

Till köp

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan publiken räkna med en fartfylld kväll fylld av hits.
Magnus och Linda uppträdde tillsammans under årets Melodifestival där de levererade ett färgsprakande schlagermedley som hyllats av såväl Tv-publik som media både i Sverige och utomlands. Mer av dessa Schlagerstjärnor hos Lotta på Liseberg i TV4!

– Det kommer bli en ”schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar.
Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på alla deras favoriter!
Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.
– Det ska bli så himla kul att turnera med Magnus igen, vi kompletterar varandra bra och tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet säger Linda.
Räkna med en schlagerexplosion!

Längd: ca 2 tim, ingen paus.

Presenteras av Programbolaget & Monarch Music
www.programbolaget.com
www.monarch.se

VIKTIG INFORMATION ANG. VÄSKFÖRBUD FÖR DIG SOM BESÖKER KALMARSALEN
Väskförbud infördes av Polisen från den 1 november 2023 på större publika evenemang som genomförs i Sverige. Kalmarsalen ser allvaret i rådande säkerhetsläge och har beslutat att endast tillåta väskor upp till 20*30*10 cm av typen mindre handväska att tas med in på arenan vid samtliga publika evenemang. Större väskor än så får inte passera entrén, så dessa kan inte hängas in i garderob eller förvaras på arenan.
Observera att totalt väskförbud kan råda på vissa publika evenemang vilket vi alltid skickar ett informationsmejl om före föreställning, till den som köpt biljetterna och har angett en korrekt epostadress.
Undantag finns till detta vilka du finner på Polisens hemsida. För väska som omfattas av undantagen sker uppvisande av innehåll innan inpassering kan ske.
Tack för att du hjälper till att bidra till en trygg miljö på Kalmarsalen.