Omslagsbild Celebert besök av Voces8 från London

Celebert besök av Voces8 från London

Föreställningar

söndag 14 april - Kl. 16.00

Kalmar Domkyrka

Mer info & köp

Parketten har onumrerade platser på numrerade rader. Läktaren är onumrerad.

Pris: 90-205 kr

Till köp

Ensemblen Voces8 bildades i London 2005 och kvalificerade sig snabbt som en av världens ledande vokalensembler. Gruppen har gjort sig känd för sin oerhört rena intonation, sin imponerande samklang och sina innerliga tolkningar.

De turnerar regelbundet över hela världen och gästade Sverige senast 2022 med konserter i Stockholm och Uppsala.

De har spelat in flera uppmärksammade CD samt en oerhörd mängd inspelningar på YouTube. En av deras senaste satsningar var att utlysa en tävling för tonsättare av körmusik. De bästa alstren i denna tävling kommer att spelas in samt publiceras av gruppens eget förlag.

Det är en sällsam upplevelse att lyssna till Voces8 som tar renhet och precision till nya höjder. De har även införlivat några svenska körstycken i sin repertoar vilka har klingat med förnyad lyster i deras tolkningar.

Kalmar domkyrkomusik har länge velat erbjuda stadens konsertbesökare inslag av högsta konstnärliga halt i världsklass. Denna konsert är en av dem och vi hoppas att inspirationen från Voces8 skall inspirera oss alla till ett högre lyssnande och musikskapande.

Längd 1,5 tim.

Rullstolsplats inkl. 1 fri medföljare bokas på längst fram vid altaret.
Skapa konto så kan du alltid komma åt dina biljetter i efterhand. Vill/kan du inte skapa konto, så scrolla ner till rutan ”skippa inloggning” efter att du tagit dina biljetter.
KS Biljettservice administrerar biljetterna på uppdrag av Kalmar Domkyrkoförsamling.