CARL STANLEY

”AKTA HUET”

Köp
Datum:9 november 2022
Arena:Rival, Stockholm
Arrangör:CS Nöje

”Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

-Akta Huet betyder det man vill att det ska betyda. Men rent bokstavligt betyder det ju ”Akta Huvudet” fast på skånska då. Jag tyckte det var ett fint namn som passar med innehållet i showen. Jag har haft dom orden med den stavningen på hjärnan i flera år så det är kul att de äntligen kommer till användning, säger Carl Stanley

”AKTA HUET” har premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022

Support: John Gillberg

Föreställningens längd ca 80 minuter inkl. support. Ingen paus

Hemsida: www.carlstanley.se

#aktahuet 

Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

 

Åldersgräns: ingen, men föreställningen i rekommenderas från 16 år.

Video- och ljudupptagning: förbjudet under föreställningen.

 

Biljettsupport; biljett@kalmarsalen.se

MAT OCH DRYCK
Ät en bit mat i Rivals Bistro innan eller efter showen. Boka på 08-545 789 15 eller www.rival.se.
Watson´s bar och Cocktailbaren serverar både dryck och barmat. Café Rival serverar kaffe, smörgåsar, öl, vin och smårätter. Barer och Bistro alltid öppet före och efter föreställningen. Det är tillåtet att ta med sig dryck in i salongen under föreställningen.
För biljettinnehavare går det bra att boka hotellrum med rabatter till s.k. ”Plåtägarens pris”. Rival är kontantfritt.

GARDEROB
Bemannad garderob okt-mars (april). Swish eller kort. Rival är kontantfritt.

TILLGÄNGLIGHET
Observera att om du sitter i rullstol måste du ha en HCP-platsbiljett. Av säkerhetsskäl går det inte att ställa rullstolar på andra platser i arenan än den som är dedikerad för rullstolar.
Handikapptoalett direkt i entrén. Hiss till garderob, barer, bistro och salong parkett. Balkong saknar handikapptillgänglighet.

HÖRSLINGA
I salongen på Rival finns både app- och digital hörslinga