A Tribute to Dire Straits

Greatest Hits Tour

Köp
Datum:24 mars 2023
Tid:19:30
Arena:Kalmarsalen
Pris:530 kr
Arrangör :Stella Event

A Tribute to Dire Straits på stor Sverigeturné – Greatest Hits Tour.

Succébandet som förgyllt den svenska publiken under 10 års tid blir bara bättre och bättre, större och större. Under åren har dom turnérat land och rike runt inför fulla hos med repertoarer från Dire Straits och Mark Knopfler. Bandet har flera gånger nischat konserterna men denna gång är budskapet tydligt. Greatest Hits Tour!

– Vi är så spelsugna och längtar så mycket efter vår publik så vi vill göra den bästa kvällen någonsin. Därför har vi valt Greatest Hits Tour för att helt enkelt spränga in det bästa av det bästa under en kväll. Säger Totte Rajamäki, sångare i bandet.

Sedan förra Sverigeturnén har bandet turnérat i Europa och blivit större och större. Efter en hyllad europaturné är redan en ny inbokat med fler länder och större lokaler.

A Tribute to Dire Straits är helt enkelt så bra som det bara kan bli. Hösten 2022 och våren 2023 åker dom runt i Sverige i hela 32 städer. Se till att du kommer till någon av kvällarna för det kommer att bli magiskt.

Längd: ca 2 h + 20 min inkl. paus

Åldersgräns 13 år.

www.stellaevent.se

ANNAT BRA ATT VETA

Kalmarsalen är kontantfri.

Kalmarsalen har 4 – 6 rullstolsplatser på bakre parkett. En ledsagare går in fritt på samma biljett.

Dryck och enklare mat säljs på plats i samband med kvällsföreställningar. Vid slutsålt, ståkonsert eller föreställning med paus kan dryck även säljas på plan två. Vi håller kiosken på plan ett öppen inför familjeföreställningar.

Ytterkläder är inte tillåtna på föreställningen.

Kalmarsalens biljettkassa öppnar 1 tim före föreställning.

Biljettsupport biljett@kalmarsalen.se

Välkommen till Kalmarsalen! Vi ses!