Covid-19 nyheter

Kalmarsalens åtgärder gällande coronautbrottet
Vi på Kalmarsalen följer regeringen och myndigheters information löpande (se folkhalsomyndigheten.se) och justerar våra åtgärder efter lokala och nationella restriktioner.

För att förtydliga är det upp till varje arrangör om de önskar ställa in, gällande återbetalningsregler och när informationen ska kommuniceras. Vi på Kalmarsalen säkerställer i samråd med arrangörerna att inga evenemang som genomförs bryter mot regeringens förbud.

Vänligen hänvisa till listan här på kalmarsalen.se istället för att publicera den då vi genomför så pass många ändringar med kort varsel.

Vi listar nedan hur respektive evenemang som äger rum i Kalmar med omnejd har påverkats. Hittar du inte ditt event i listan beror det på att vi ännu inte har ett besked. Evenemang på andra arenor än i Kalmar kommuniceras i vår Evenemangskalender under respektive evenemang.

Evenemangsförändringar i samband med rådande pandemi:

Solala, Kalmarsalen 

Detta evenemang flyttas till 30 september 2021 kl. 19.00. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.

Alla kunder har fått mail den 5 maj. Frågor biljett@kalmarsalen.se

Pappor på prov, Krusenstiernska gården

Föreställningarna flyttas till sommaren 2022. Alla biljettinnehavare får under vecka 16-17 ett informationsmail om vad som händer med er biljett och till vilket nytt datum den nu gäller. Du kan läsa svar på de vanligaste frågorna och se den nya spelplanen HÄR

Har du inte fått ett mail (kolla skräpposten) eller ett telefonsamtal senast den 17 maj, så kontakta Kalmarsalen

Vikingarna med Christer Sjögren Kalmarsalen 

Detta evenemang flyttas till 16 september 2021. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

1974 TRIBUTE TO ABBA, Kalmarsalen

Inställt. Maila anna.eriksson@kalmarsalen.se senast den 30 april 2021. Ange ditt bokningsnummer/orderid, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Pga av hårt tryck i liknande ärenden kan det dröja upp till 14 dagar innan återbetalningen sker.

Creedence Tribute – ”Rockin All Over The World Tour” – Kalmarsalen

Nytt datum blir fredag den 6 maj 2022 kl. 19.30. Din biljett kommer fortfarande att gälla till konserten, notera gärna nya datumet på den! Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

Johan Olsson – att vara bäst när det gäller, Kalmarsalen

Inställt. Alla kunder har blivit kontaktade via mail den 17 mars 2021. Biljetterna återbetalas automatiskt till ursprunglig betalningsmetod.

Henrik Fexeus är att lita på, Kalmarsalen

Flyttas till den 4 mars 2022, kl. 19.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila anna.eriksson@kalmarsalen.se senast den 24 mars 2021. Ange ditt bokningsnummer / ordernummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Özz Nûjen & Måns Möller Världens Historia, Kalmarsalen

Flyttas till den 18 aug 2021, kl. 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 22 mars 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Johanna Nordström – Ring Polisen, Kalmarsalen 

Flyttas från 19 april 2021 kl. 19.00 till 19 oktober 2021 kl. 20.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 17 mars 2021. Ange ditt ordernummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske till ursprunglig betalningsmetod.

Malmö Brandkårs Orkester, Kalmarsalen

Flyttas från 15 maj 2021 till 27 maj 2022. Köpt biljett gäller. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila Kalmarsalens ekonom sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 16 mars 2021. Ange ditt ordernummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske till ursprunglig betalmetod.

Magnus Carlsson – ”Från Barbados till Gamla Stan” Kalmarsalen
Detta evenemang har flyttats till 31 mars 2022 kl 19:30. Du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett! Information finns även på: www.krall.se/magnus
Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på info@krall.se

Bo Kaspers orkester Kalmarsalen 

Nytt datum blir 18 december 2021 kl. 19.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 28/2 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Sissela Kyle – Etta på listan Kalmar teater
Dessa två föreställningar flyttas till 24 september 2021 kl. 17.30 samt 20.00. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 22 februari 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Mänskligheten – Föreställningen om oss själva, Kalmarsalen

Fredrik Lindströms föreställning flyttas från februari till 19 november 2021 kl. 20.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 15 januari 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Tommy Körberg och Bohuslän Big Band, Kalmarsalen

Nytt datum i Kalmarsalen blir torsdag den 17 februari 2022, kl. 19:30. Behåll din biljett – den gäller även till det nya datumet!
Gällande ev. återköp – maila till Sara sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 22 januari 2021.  Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så återbetalar hon biljetterna ex serviceavgift samt makulerar dina biljetter.

Jonas Gardell – Queen of fucking everything – SOLO, Kalmarsalen

Arrangören är mycket glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum på Kalmarsalen och nytt datum blir fredag den 8 oktober 2021 kl. 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 4 januari 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Pga av permittering och helger kan Saras svar dröja, men huvudsaken att ditt mail inkommit senast 4 januari 2021.

Grease – På Turné Kalmarsalen 

Dessa evenemang flyttas till den 21/8 2021. De två föreställningarna är samma tider som innan, 14:00 och 19:00.  Håll hårt i din köpta biljett då den gäller även det nya datumet. Köpta biljetter återlöses ej. Samtliga frågor kring det nya datumet eller biljetter skickas till info@juliusab.se och information om föreställningarna finns på www.greasethemusical.se. 

JESPER RÖNNDAHL LIVE!  Kalmarsalen

Föreställningen är flyttad till 2 oktober 2021 kl. 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet och du som besökare behöver inte göra någonting. Om du inte kan gå det nya datumet så får du göra återköp senast 21 december 2020 genom att maila sara.andersson@kalmarsalen.se med bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer. Serviceavgiften återbetalas ej.

Changes – Thomas Di Leva tolkar Dawid Bowie, Kalmarsalen

Nytt datum för Kalmarsalen: 18 september 2021. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.
Om ni av någon anledning önskar återlösa biljetten, kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se senast 30 april 2021, efter detta datum gäller ordinarie köpvillkor. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Pernilla Wahlgren har Hybris, Kalmarsalen

Konserten flyttas från den 12 dec 2020 till den 9 okt 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet! Du behåller samma biljett och behöver inte göra något mer. Mer information har mailats till alla biljettköpare 4 nov (kontrollera skräpposten).

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 4 december 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Sune – Ensam Hemma, Kalmarsalen

Arrangören har pga olika turnérelaterade problem tvingats flytta Sune – Ensam Hemma ytterligare en gång. Nytt datum blir fredag den 29/10 2021 kl. 18.00. Då två föreställningar nu slås ihop till en, så blir starttiden 18.00.
Alla kunder har fått ett individuellt mail den 3/11 från Kalmarsalen.

Sabaton, Kalmarsalen

Konserten flyttas från den 15 feb 2021 till 12 jan 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet! Du behåller samma biljett och behöver inte göra något mer. Mer information har mailats till alla biljettköpare. Vid frågor, kontakta biljett@kalmarsalen.se

Symfonikonsert – Nordiska kompositörer, Kalmarsalen

Arrangören letar nytt datum. Mer info kommer.

Nitzer Ebb + support Machinista, Kalmarsalen

Detta evenemang har flyttats från april till nov 2020 och nu vidare till den 8 dec 2021. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Köpt biljett gäller, så behåll den. Kan ni inte gå det nya datumet ber vi er kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se  senast den 20 dec 2020 för återbetalning av biljettpris exklusive serviceavgift. Köpte ni biljetten i vår biljettkassa behöver ni också komplettera med kontouppgifter för återbetalning.

Solala – Publiken Bestämmer Tour, Kalmarsalen

På grund av nuvarande restriktioner gällande folksamlingar flyttas konserten till den 22 maj.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Familjemusikalen Trazan & Banarne, Kalmarsalen

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Trazan & Banarne på Kalmarsalen till 27 nov 2021 kl. 14.00 + 17.30.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se

Christmas Night, Kalmarsalen

Christmas Night flyttas från 26 nov 2020 fram till 1 dec 2021.  Din biljett kommer att gälla det nya datumet 2021. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!
Då biljettförsäljning startat under pågående pandemi är återköp möjligt om så önskas, kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 13 december 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.
För övriga frågor kontakta Sangré Event på: hemsidan@sangre.se

Johnny Cash Roadshow – The Man in Black Tour 2022, Kalmarsalen

Konserten är flyttad från 20 nov 2020 till 18 nov 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 23 oktober 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Johan & Björn – Värmländsk Voodoo, Kalmarsalen

Flyttas från 23 okt 2020 till 3 december 2021 kl. 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 7 oktober 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

The Legends – Movie & TV-special, Kalmarsalen 

Flyttas från 15 nov 2020 på grund av Covid-19. Nytt datum på Kalmarsalen nästa år blir söndag den 14 november 2021 kl. 18.00.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 13 november 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Nya Svenska Ord – En humorföreställning med David Sundin, Kalmar teater

Föreställningen kommer att flyttas från 12 nov 2020 till 29 okt 2021 på grund av osäkerheten gällande Covid-19. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 2 oktober 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Diggiloo flyttas fram till 2021.

Aktuell information från arrangören hittar ni här https://diggiloo.com/information-covid19/

Här kommer Babben Larsson – tjolahopp! Kalmarsalen

Detta evenemang har flyttats till 5 november 2021. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se om du inte har möjlighet att gå detta nya datum – återköp av biljetter är möjligt fram till och med 10 maj 2020. OBS! Mejlet måste innehålla ert bokningsnummer. Serviceavgiften återbetalas ej.

Från Broadway till Duvemåla  Kalmarsalen

Föreställningen är flyttad från 4 oktober 2020 till 15 oktober 2021 kl. 19.30 på grund av osäkerheten gällande Covid-19.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 30 september 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.
Återköp efter den 30 september 2020 kommer inte att kunna ske.