Ändringar pga Coronapandemin

Biljettinformation

Kalmarsalens åtgärder pga coronapandemin

Nu ser vi en ljusning gällande pandemin. Äntligen! Nedan har vi samlat de åtgärder Kalmarsalen genomfört pga coronapandemin och som fortfarande påverkar er som köpt biljett till vissa evenemang.  För att förtydliga har det varit upp till varje arrangör om de önskat ställa in, gällande återbetalningsregler och när information ska kommuniceras.

Vi listar nedan hur respektive evenemang som äger rum i Kalmar med omnejd har påverkats. Evenemang på andra arenor än i Kalmar kommuniceras i vår Evenemangskalender under respektive evenemang.

Evenemangsförändringar i samband med Coronapandemin:

Hits of the 60´s, Kalmarsalen

Konserten kommer inte att bli av den 21 okt 2021. Nytt datum meddelas inom kort.

Sune – Ensam Hemma, Kalmarsalen

Arrangören har pga olika turnérelaterade problem tvingats ställa in Sune – Ensam Hemma. Nytt datum blir 6 nov 2022.

Alla kunder har fått ett mail från Kalmarsalen den 8/10 2021. Frågor: biljett@kalmarsalen.se

Symfonikonsert – Nordiska kompositörer, Kalmarsalen

Nytt datum 21 november 2021

SAGA – A Night To Remember Tour 2021, Kalmarsalen

Föreställningen är inställd. Alla biljettköpare har fått ett mail den 7 sep 2021. En automatisk återbetalning kommer att ske till ursprunglig betalningsmetod (exklusive serviceavgift) inom senast 17 sep.

The Legends – Movie & TV-special, Kalmarsalen 

Flyttas från 14 nov 2021 till den 20 november 2022 kl. 18.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 15 oktober 2021. Ange ditt ordernummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske till ursprunglig betalningsmetod.

Mänskligheten – Föreställningen om oss själva, Kalmarsalen

Fredrik Lindströms föreställning flyttas till 22 mars 2022 kl. 20.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 17 september 2021. Ange ditt ordernummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske till ursprunglig betalningsmetod.

Vikingarna med Christer Sjögren Kalmarsalen 

Detta evenemang flyttas till 11 november 2021. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

Sissela Kyle – Etta på listan Kalmar teater
Dessa två föreställningar flyttas till 5 december 2021 kl. 17.30 samt 20.00. Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 27 september 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Flamingokvintetten  – Kalmar teater

Föreställningen är flyttad till den 30 april 2022, kl. 19.30. Köpt biljett gäller. Kan du inte går det nya datumet så kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se senast 2021-09 – 27, (enl Konsumentverkets regler) efter detta datum gäller ordinarie villkor. Ange ditt ordernummer så sker en återbetalning ex serviceavgift till ursprunglig betalningsmetod.

The Music Of Bee Gees  – Kalmarsalen

Föreställningen är flyttad till den 11 november 2022, kl. 19.30. Alla biljettköpare har fått ett mail den 19 aug 2021.

Streaplers – Kalmar teater

Föreställningen är inställd. Alla biljettköpare har fått ett mail den 10 aug 2021.

Özz Nûjen & Måns Möller Världens Historia, Kalmarsalen

Flyttas till den 17 mars 2022, kl. 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Alla kunder har den 3 juni fått ett info mail (kontrollera skräpposten)

Grease – På Turné Kalmarsalen 

Dessa evenemang flyttas till den 22 jan 2022. Du som köpt biljett har fått information via epost. (Glöm inte kika i skräpposten) Samtliga frågor kring det nya datumet eller biljetter skickas till info@juliusab.se

Här kommer Babben Larsson – tjolahopp! Kalmarsalen

Föreställningen är inställd. Alla biljettköpare har fått ett mail den 12 maj 2021.

En kväll med Mando Diao, Kalmarsalen

Mando Diaos konsert flyttas fram till 2 april 2022 kl. 20.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta biljett@kalmarsalen.se för eventuella biljettfrågor!

Changes – Thomas Di Leva tolkar Dawid Bowie, Kalmarsalen

Konserten flyttas till 13 maj 2022 kl. 19.30. Köpta biljetter gäller till det nya datumet.
Om ni av någon anledning önskar återlösa biljetten, kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se senast 2021-10-15, efter detta datum gäller ordinarie villkor. Ange bokningsnummer, namnet på din bank samt kontonummer, så sker en återbetalning ex serviceavgift. Efter insättning mailas en bekräftelse.

Solala, Kalmarsalen 

Detta evenemang flyttas till 30 september 2021 kl. 19.00. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.

Alla kunder har fått mail den 5 maj. Frågor biljett@kalmarsalen.se

Pappor på prov, Krusenstiernska gården

Föreställningarna flyttas till sommaren 2022. Alla biljettinnehavare har fått ett informationsmail om vad som händer med er biljett och till vilket nytt datum den nu gäller. Du kan läsa svar på de vanligaste frågorna och se den nya spelplanen HÄR

Har du inte fått ett mail (kolla skräpposten) eller ett telefonsamtal senast den 17 maj, så kontakta Kalmarsalen

1974 TRIBUTE TO ABBA, Kalmarsalen

Inställt. Maila anna.eriksson@kalmarsalen.se -ange ditt bokningsnummer/orderid, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Creedence Tribute – ”Rockin All Over The World Tour” – Kalmarsalen

Nytt datum blir fredag den 6 maj 2022 kl. 19.30. Din biljett kommer fortfarande att gälla till konserten, notera gärna nya datumet på den! Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

Henrik Fexeus är att lita på, Kalmarsalen

Flyttas till den 4 mars 2022, kl. 19.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila anna.eriksson@kalmarsalen.se senast den 24 mars 2021. Ange ditt bokningsnummer / ordernummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Johanna Nordström – Ring Polisen, Kalmarsalen 

Flyttas från 19 april 2021 samt från föreställningar på Kalmar teater till 19 oktober 2021. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 17 mars 2021. Ange ditt ordernummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske till ursprunglig betalningsmetod.

Malmö Brandkårs Orkester, Kalmarsalen

Flyttas från 15 maj 2021 till 27 maj 2022. Köpt biljett gäller. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: maila Kalmarsalens ekonom sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 16 mars 2021. Ange ditt ordernummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske till ursprunglig betalmetod.

Magnus Carlsson – ”Från Barbados till Gamla Stan” Kalmarsalen
Detta evenemang har flyttats till 31 mars 2022 kl 19:30. Du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett! Information finns även på: www.krall.se/magnus
Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på info@krall.se

Bo Kaspers orkester Kalmarsalen 

Nytt datum blir 18 december 2021 kl. 19.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 28/2 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Tommy Körberg och Bohuslän Big Band, Kalmarsalen

Nytt datum i Kalmarsalen blir torsdag den 17 februari 2022, kl. 19:30. Behåll din biljett – den gäller även till det nya datumet!
Gällande ev. återköp – maila till Sara sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 22 januari 2021.  Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så återbetalar hon biljetterna ex serviceavgift samt makulerar dina biljetter.

Jonas Gardell – Queen of fucking everything – SOLO, Kalmarsalen

Arrangören är mycket glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum på Kalmarsalen och nytt datum blir fredag den 8 oktober 2021 kl. 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 4 januari 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Pga av permittering och helger kan Saras svar dröja, men huvudsaken att ditt mail inkommit senast 4 januari 2021.

JESPER RÖNNDAHL LIVE!  Kalmarsalen

Föreställningen är flyttad till 2 oktober 2021 kl. 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet och du som besökare behöver inte göra någonting. Om du inte kan gå det nya datumet så får du göra återköp senast 21 december 2020 genom att maila sara.andersson@kalmarsalen.se med bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer. Serviceavgiften återbetalas ej.

Pernilla Wahlgren har Hybris, Kalmarsalen

Konserten flyttas från den 12 dec 2020 till den 9 okt 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet! Du behåller samma biljett och behöver inte göra något mer. Mer information har mailats till alla biljettköpare 4 nov 2020 (kontrollera skräpposten).

Sabaton, Kalmarsalen

Konserten flyttas från den 15 feb 2021 till 12 jan 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet! Du behåller samma biljett och behöver inte göra något mer. Mer information har mailats till alla biljettköpare. Vid frågor, kontakta biljett@kalmarsalen.se

Nitzer Ebb + support Machinista, Kalmarsalen

Detta evenemang har flyttats från april till nov 2020 och nu vidare till den 8 dec 2021. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den. Köpt biljett gäller, så behåll den. Kan ni inte gå det nya datumet ber vi er kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se  senast den 20 dec 2020 för återbetalning av biljettpris exklusive serviceavgift. Köpte ni biljetten i vår biljettkassa behöver ni också komplettera med kontouppgifter för återbetalning.

Familjemusikalen Trazan & Banarne, Kalmarsalen

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Trazan & Banarne på Kalmarsalen till 27 nov 2021 kl. 14.00 + 17.30.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se

Christmas Night, Kalmarsalen

Christmas Night flyttas från 26 nov 2020 fram till 1 dec 2021.  Din biljett kommer att gälla det nya datumet 2021. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!
Då biljettförsäljning startat under pågående pandemi är återköp möjligt om så önskas, kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 13 december 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.
För övriga frågor kontakta Sangré Event på: hemsidan@sangre.se

Johnny Cash Roadshow – The Man in Black Tour 2022, Kalmarsalen

Konserten är flyttad från 20 nov 2020 till 18 nov 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 23 oktober 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Johan & Björn – Värmländsk Voodoo, Kalmarsalen

Flyttas från 23 okt 2020 till 3 december 2021 kl. 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 7 oktober 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Nya Svenska Ord – En humorföreställning med David Sundin, Kalmar teater

Föreställningen kommer att flyttas från 12 nov 2020 till 29 okt 2021 på grund av osäkerheten gällande Covid-19. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 2 oktober 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Från Broadway till Duvemåla  Kalmarsalen

Föreställningen är flyttad från 4 oktober 2020 till 15 oktober 2021 kl. 19.30 på grund av osäkerheten gällande Covid-19.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 30 september 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.
Återköp efter den 30 september 2020 kommer inte att kunna ske.