Tillbaka till startsidan

Konferens & Kongress

KalmarSalen är Kalmars och regionens kongress- och konsertanläggning. Vi ligger centralt och är inrymd i Kalmars gamla Ångkvarn, ett kulturminne vid hamnen,med utsikt över både Kalmarsund och den 6 km långa Ölandsbron.

Här kan vi hålla en- eller flerdagars konferenser och kongresser för 10-900 personer och upp till 1200 personer kan konferera här samtidigt beroende på hur lokalerna nyttjas. Vi lägger stor vikt vid ert syfte och mål med mötet. Lokalerna är flexibla så vi kan även hålla i dagkonferenser, mindre mässor, utställningar, kick offer m m

Vi har stora ytor till vårt förfogande och eftersom lokalerna är flexibla passar de arrangemang i olika storlekar och med skilda behov. Om det rör sig om en konferens med övernattning, evenemang över dagen eller kick off, så har vi alternativen.

Den stora fördelen med att konferera på KalmarSalen är att ni får uppleva hela centrala Kalmar. Det är gångavstånd mellan KalmarSalen och hotellen, en promenad som tar mellan 2-8 minuter.

Även restauranger, shopping och nöjesliv ligger inom 5 minuters gångavstånd liksom järnvägsstationen. Kalmar flygplats ligger ca 5 km från KalmarSalen.

Kontakta mig så berättar jag mer!

Annica Kool-Aurén

Konferens

0480-42 10 21

annica.auren@kalmarsalen.se