Oct

13

Boka Biljetter

Thriller Night on tour

Mer Michael Jackson än så här blir det inte

Datum: 2017-10-13

Till: 2017-10-13

Starttid: 19:30

Biljettsläpp: 2017-04-12

Arena: KalmarSalen

Pris: 395kr

Efter 6 slutsålda shower hösten 2016 hyllas ”Thriller Night – The King Of Pop” av publiken och press. I höst åker showen på Sverigeturné! Ny-premiär den 22 september i Helsingborg och spelas sammanlagt 10 föreställningar i hela 10 olika städer!

Efter lovord från press och med publikrusning i Hässleholm, där showen sattes upp i original. Är det ingen tvekan om att showen osar succé! Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits är det här den ultimata Michael Jackson-showen! År 2019 år det 10 år sedan Jackson gick bort. Vi börjar redan nu med att hylla ikonen, legenden och kungen av pop genom att framföra låtar som ”Billie Jean”, ”Smooth Criminal” och ”Thriller”.
Stage Dream utlovar en helt unik och färgstark show full av energi, detaljer och dans med våra handplockade professionella dansare! Vi hoppas på att den stora scenshowen och den totala showupplevelsen kommer att ge dig ett minne för livet oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Svergies bästa live-musiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, garanterar vi att du inte kommer gå hem oberörd.

BOKA EVENTMENY

I samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk:
http://www.ticketmaster.se/event/464797